Αποτελέσματα του Photometria in motion 2021

Αποτελέσματα του Photometria in motion 2021

Το Photometria International Photography Festival, ανακοινώνει τα αποτελέσματα μετά από το διαγωνισμό έργων κινούμενης εικόνας (animation, video art και ταινίες μικρού μήκους), που διεξήγαγε από τις 1 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020. Για ακόμη μία χρονιά, έργα κινούμενης εικόνας, έρχονται να δώσουν τη δική τους ιδιαίτερη νότα και να μας ταξιδέψουν ανά τον κόσμο μέσα από αφηγήσεις φανταστικών ή πραγματικών ιστοριών! Επιθυμία και οδηγός μας η ανάδειξη και προώθηση της εικαστικής έκφρασης, κυρίως νέων καλλιτεχνών, υπό το πρίσμα των ψηφιακών μέσων!

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε μέσω των social media του φεστιβάλ μας (https://el-gr.facebook.com/photometria.photofestival  https://www.instagram.com/photometria_festival/ ) και φυσικά μπορείτε να επισκεφτείτε και τη σελίδα μας https://www.photometria.gr/diagonismoi/photometria-in-motion/ προκειμένου να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα με τα ονόματα και τους τίτλους των νικητών.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.photometria.gr.