Φωτομαραθώνιος από τη Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας

Φωτομαραθώνιος από τη Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας

Η ΦΛΠάτρας ΗΔΥΦΩΣ μετά από 8 χρόνια ανελλιπούς διοργάνωσης του επιτυχημένου ΦΩΤΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, και λόγω των ειδικών συνθηκών κοινωνικής απομάκρυνσης , διοργανώνει ανοιχτό διαδικτυακό φωτομαραθώνιο από 01 Μαΐου 2020 έως 8 Μαΐου 2020 στις 23:59 και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος.

Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους (1 φωτογραφία/ θέμα, έως 8 φωτογραφίες) με τη λήξη του διαγωνισμού και έως τις 10/05/20 στο e-mail: idifos@yahoo.gr .

Tα αποτελέσματα του φωτομαραθωνίου θα ανακοινωθούν στο site, τα κοινωνικά δίκτυα της Λέσχης και τo email των νικητών την 1η Ιουνίου 2020.

Παράλληλα, και για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αναρτούν τις συμμετοχές τους στη σελίδα της Λέσχης στο facebook αλλά και στο instagram με το hashtag #idifosmarathon, ενώ με την λήξη του φωτομαραθωνίου και ως την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα αναρτώνται επιλεγμένες φωτογραφίες των συμμετεχόντων από τους διοργανωτές του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής

1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει 01 Μαΐου 2020 και λήγει 8 Μαΐου 2020 στις 23:59.

2. Το θέμα ημέρας θα αναρτάται καθημερινά στη σελίδα: https://www.facebook.com/groups/48120172428/ και ο χρόνος φωτογράφισης θα είναι από 00:00 έως 23:59.

3. Οι διαγωνιζόμενοι θα υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους (1 φωτογραφία/θέμα, έως 8 φωτογραφίες) μετά την λήξη του διαγωνισμού στις 09/05/20 και στις 10/05/20 στο e-mail idifos@yahoo.gr ως εξής:

  • JPEG, μεγάλη διάσταση 1200 pixels, 72 dpi
  • κάθε φωτογραφία μετονομάζεται ονομα-επώνυμο-01 (για το θέμα 1ης ημέρας) σε λατινικούς χαρακτήρες, π.χ. maria-papadaki-01
  • oι φωτογραφίες δεν πρέπει να περιέχουν υδατογραφήματα ή άλλα χαρακτηριστικά
  • ολες οι συμμετοχές θα ελεγχθούν, ώστε να είναι σύμφωνες με τους όρους και τις προυποθέσεις του διαγωνισμού
  • επιτρέπεται η χρήση κινητού τηλεφώνου για φωτογράφιση και η επεξεργασία των φωτογραφιών

4. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει οι διαγωνιζόμενοι να γίνουν μέλη στην ανοιχτή ομάδα Ηδύφως στο Facebook και να κάνουν follow στον αντίστοιχο λογαριασμό στο Instagram. Μπορούν να αναρτούν κάθε μέρα ελεύθερα τις φωτογραφίες τους στη σελίδα Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας “ΗΔΥΦΩΣ” στο facebook και στο instagram στους προσωπικούς τους λογαριασμούς υποχρεωτικά με το hashtag #idifosmarathon.

5. Η επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας, του καλύτερου portfolio, και των 8 επαίνων για την καλύτερη φωτογραφία ανά θέμα θα γίνει απο την Καλλιτεχνική Επιτροπή της ΦΛΠ ΗΔΥΦΩΣ.

6. Τα 2 βραβεία θα είναι 2 φωτογραφικά άλμπουμ μεγάλων φωτογράφων.

7. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα κοινοποιηθούν στα mail των νικητών και στην σελίδα του Ηδύφως στο facebook την 1 Ιουνίου 2020.

8. Τα μέλη του ΔΣ και της ΚΕ της ΦΛΠ ΗΔΥΦΩΣ , θα μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό αποκλειόμενοι από βραβεία και επαίνους.

Βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εδώ

Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής (10/5) , η υποβολή των φωτογραφιών ειναι αυτοδικαίως άκυρη.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.idifos.com .

facebook ; Φωτογραφικη λεσχη Πάτρας ΗΔΥΦΩΣ | instagram: idifosgr

Ηδύφως – Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας
http://www.idifos.com/