Φωτογραφικός διαγωνισμός από τις “Διαδρομές” και τη LIFO

Φωτογραφικός διαγωνισμός από τις “Διαδρομές” και τη LIFO

Η Lifo σε συνεργασία με την φωτογραφική ομάδα «Διαδρομές» – και για 4η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας για το έτος 2022 – 2023.
Είτε είστε αρχάριοι στη φωτογραφία, είτε προχωρημένοι, σας δίνετε η δυνατότητα να εξασφαλίσετε τέσσερις (4) υποτροφίες (δύο ολόκληρες και δύο με έκπτωση 50%) στη φωτογραφική ομάδα «Διαδρομές».
Τι πρέπει να κάνετε:
Διαλέξτε τέσσερις (4) φωτογραφίες σας (που δεν έχουν λάβει μέρος σε προηγούμενο διαγωνισμό) και στείλτε μέσω mail στο info@diadromeseminars.gr, με θέμα «Διαγωνισμός Φωτογραφίας Lifo», μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, τηλέφωνο & περιοχή) για επικοινωνία.
Το θέμα είναι ελεύθερο, αρκεί να μην είναι προσβλητικό ή ανήθικου περιεχομένου.
Σημαντικό είναι να στείλετε τις εικόνες σας σε χαμηλή ανάλυση (150 dpi, 1200px η μεγάλη πλευρά) για να μπορούν να σταλούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή αλλιώς προτιμήστε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφοράς αρχείων, π.χ. Wetransfer.
Τι κερδίζετε:
Τέσσερις (4) τυχεροί/ές θα κερδίσουν δύο (2) ολόκληρες (100%) και δύο (2) μισές (50%) υποτροφίες για τα τμήματα σεμιναρίων της φωτογραφικής ομάδας «Διαδρομές» για το έτος 2022 – 2023.
Η έναρξη των σεμιναρίων είναι στις 1 Οκτωβρίου 2022.
Επιλογή και ανακοίνωση των νικητών:
Οι διδάσκοντες των σεμιναρίων της φωτογραφικής ομάδας «Διαδρομές» θα επιλέξουν τους τέσσερις (4) νικητές.
H ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 στους ιστοτόπους της «Lifo» (http://www.lifo.gr/) και των «Διαδρομών» (http://www.diadromeseminars.gr/), καθώς και στις ιστοσελίδες τους στο facebook, instagram.
Όροι Συμμετοχής:
• Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος άνω της ηλικίας των δεκαοκτώ (18) χρόνων.
• Οι φωτογραφίες και τα πνευματικά δικαιώματα αυτών, πρέπει να ανήκουν στον φωτογράφο, να μην παραβαίνουν διατάξεις της νομοθεσίας και να μην είναι προσβλητικές ή ανήθικου περιεχομένου.
• Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί σε κάποιον άλλον δημόσιο διαγωνισμό.
• Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματός του και της φωτογραφίας του, άνευ οποιουδήποτε χρηματικού ανταλλάγματος στα πλαίσια διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού.
• Όλες οι φωτογραφίες γίνονται δεκτές στον διαγωνισμό, ανεξαρτήτως τύπου ή μέσου (κινητού ή φωτογραφικής μηχανής).
• Διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 ώρα 00:01, έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 23:59. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την λήξη του διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες.
Στις περιπτώσεις όπου οι νικητές του διαγωνισμού…
• Δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί τους, εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης των νικητών και αποστολής γραπτού μηνύματος σε αυτούς σχετικά με την παραλαβή της υποτροφίας.
• Δεν είναι σύμφωνοι με τους όρους του διαγωνισμού.
• Αρνηθούν να παραλάβουν τις υποτροφίες τους.
… τότε τα πρόσωπα αυτά χάνουν οριστικά τα δικαιώματά τους επί των υποτροφιών, οι οποίες θα μεταβιβασθούν σε άλλους συμμετέχοντες.
Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό αυτομάτως σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των προαναφερθέντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους.
Φώτο εξωφύλλου: Joel Meyerowitz