Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας  “ Philoxenia & Travel” από τους Greek Instagramers Events

Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας “ Philoxenia & Travel” από τους Greek Instagramers Events

Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας

“ Philoxenia&Travel”

Προθεσμία Υποβολής Συμμετοχών: 16/10/2022

 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τουρισμού, η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με την ΔΕΘ HELEXPO & την 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, προσκαλούν τους φωτογράφους κάθε επιπέδου (επαγγελματίες ή μη) να στείλουν φωτογραφίες στον ανοιχτό διαγωνισμό με θέμα “Philoxenia &Travel”. Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημιουργία ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας που θα αναδεικνύει την χώρα μας ως έναν όμορφο και φιλόξενο ταξιδιωτικό προορισμό.

Η έκθεση φωτογραφίας θα παρουσιαστεί στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, το διάστημα από τις 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ HELEXPO). Κατόπιν, εντός του 1ου εξαμήνου του 2023 θα παρουσιαστεί στην Αθήνα.

Philoxenia & Travel

Θέμα:  Φωτογραφίες που αναδεικνύουν τις ομορφιές της χώρας μας και τους φιλόξενους ανθρώπους της, την κουλτούρα μας, τα έθιμα μας, τις εμπειρίες, τις ιδιαίτερες στιγμές που θα βιώσει κάθε επισκέπτης, οι οποίες θα κάνουν το ταξίδι του στη χώρα μας μοναδικό. Φωτογραφίες με δημιουργική προσέγγιση που αποτυπώνουν με μια ιδιαίτερη φωτογραφική ματιά το θέμα μας.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και την έκθεση φωτογραφίας είναι δωρεάν, με προθεσμία υποβολής την Κυριακή 16/10.

Οδηγίες & όρους συμμετοχής θα βρείτε στο link:  tinyurl.com/gre-ptt


Info:

Η Philoxenia είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τουρισμού που διεξάγεται στη χώρα μας, με προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών και σημαντικών φορέων Τουρισμού από όλο τον κόσμο. Η ομάδα GreekInstagramersEvents συμμετέχει στην Philoxenia από το 2017, παρουσιάζοντας εκθέσεις φωτογραφίας που αναδεικνύουν τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελλάδας στους επισκέπτες της.

Οι “Greek Instagramers Events”, ιδρύθηκαν το 2013 από τον Γιώργο Βέργαδο (@gvergados) και την Έλλη Αγιαννίδη (@elaki26), με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Σήμερα αποτελούν την μεγαλύτερη ανοιχτή φωτογραφική κοινότητα με χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα. Η ομάδα διανύει μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο της φωτογραφίας, γεμάτη πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις και φωτογραφικές εμπειρίες για τους φίλους της φωτογραφίας και συνεργασίες με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media.

Ενημέρωση για όλες τις δράσεις της ομάδας GreekInstagramersEvents:

Site: www.grevents.gr, Facebook: grevents.gr, Instagram: @gr_events, Twitter: @egrevents, Hashtag: #GR_Events

Ζαγγογιάννη Βαρσαμία – Γοργοπόταμος Φθιώτιδας

Σαρίκα Άννα – Μελενικίτσι Σέρρες

Σιούτας Θοδωρής – Καστανιά Καλαμπάκας

Στούμπου Πολυξένη Μυλαίδη – Μπατσί, Νήσος Άνδρος

Γιώργος Βέργαδος – Σαρωνικός