Διαδρομές-Common Routes

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τις Διαδρομές με έπαθλο τέσσερις υποτροφίες

Η φωτογραφική ομάδα Διαδρομές, διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας, με έπαθλο τέσσερις υποτροφίες για το έτος 2017 – 2018.

Είτε είστε αρχάριοι της φωτογραφίας, είτε προχωρημένοι, η φωτογραφική ομάδα Διαδρομές, σας δίνουν την δυνατότητα να εξασφαλίσετε τέσσερις (4) υποτροφίες σε σχολή φωτογραφίας (δύο ολόκληρες και δύο με έκπτωση 50%) και σας προσκαλούν να λάβετε μέρος.

Επιλέξτε τέσσερις (4) καινούριες φωτογραφίες ή διαλέξτε κάποιες από αυτές που ήδη έχετε και αποστείλετέ τες μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο info@diadromeseminars.gr ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, mail και τηλέφωνο) για επικοινωνία. Το θέμα είναι ελεύθερο, αρκεί να μην είναι προσβλητικό ή ανήθικου περιεχομένου.

Σημαντικό είναι να στείλετε τις εικόνες σας σε χαμηλή ανάλυση (150 dpi, 1200px η μεγάλη πλευρά) για να μπορούν να σταλούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή αλλιώς προτιμήστε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφοράς αρχείων, π.χ. Wetransfer.

Τέσσερις (4) τυχεροί/ές θα κερδίσουν δύο (2) ολόκληρες (100%) και δύο (2) μισές (50%) υποτροφίες για τα τμήματα σεμιναρίων της φωτογραφικής ομάδας Διαδρομές για το έτος 2017 – 2018.
Η έναρξη των σεμιναρίων είναι στις 2 Οκτωβρίου 2017.

Περισσότερες λεπτομέρεις για το διαγωνισμό στη σελίδα των στο facebook: https://www.facebook.com/events/183782892158942