ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Νέου_Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με έπαθλο Υποτροφίες από τη ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών

H ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας, με ελεύθερο θέμα και έπαθλο 2 υποτροφίες για το για το έτος 2017-18.

Η ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να γνωρίσετε από κοντά τα μυστικά του κόσμου της φωτογραφίας, δίνοντας τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε 2 υποτροφίες ώστε να συμμετέχετε Δωρεάν, σε ένα σεμιναριακό κύκλο της επιλογής σας, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων που έχετε.

Ανατρέξτε λοιπόν στο αρχείο σας, η δημιουργήστε ένα νέο project που θα σας δώσει τη ευκαιρία να γίνετε μέλη σε μια μεγάλη Φωτογραφική Λέσχη με πολλές δραστηριότητες και προγράμματα σεμιναρίων που θα βελτιώσουν αποτελεσματικά τις γνώσεις σας.

Η επιλογή των 2 νικητών θα γίνει από τους Εισηγητές των σεμιναρίων και 2 επίτιμα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών

Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο

H ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι η Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου.
Λεπτομέρεις για το διαγωνισμό: https://www.facebook.com/events/1906461626268620

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου εδώ, την επίσημη σελίδα της ΛΕΣΧΗΣ Φωτογραφίας Ν. Κ. Κωνσταντινουπολιτών στο Facebook.

2 τυχεροί/ές θα κερδίσουν 2 υποτροφίες σε ένα σεμιναριακό κύκλο της επιλογής τους στη ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Ν. Κ. Κωνσταντινουπολιτών, για το έτος 2016-17.
Οι κύκλοι σεμιναρίων ξεκινάνε την 11-15 Σεπτεμβρίου 2017.


Η Φωτογραφία της ανακοίνωσης του διαγωνισμού ανήκει στην Περσινή Νικήτρια ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΩΛΗ.