“Στιγμές που επιμένουν” | Έκθεση φωτογραφίας της Ειρήνης Καρβούνη
Η φωτογραφία είναι ένας τρόπος να σταθείς απέναντι στον χρόνο και να τον σταματήσεις…..έστω για μια στιγμή!
Μέσα από την πρώτη της ατομική έκθεση, με τίτλο που αναφέρεται στη δύναμη κάποιων εικόνων να γαντζώνονται στη ματιά μας και να νικάνε το χρόνο, η Ειρήνη Καρβούνη στις “Στιγμές που επιμένουν” προσκαλεί τους επισκέπτες να σταθούν απέναντι στις φωτογραφίες της και να ανακαλύψουν τη δική τους ανάγνωση και αλήθεια σε καθεμία από αυτές.
Για την ίδια, η φωτογραφία δεν είναι μόνο η καταγραφή μιας εικόνας αλλά μια εσωτερική εμπειρία, μια ανάγκη να συναντηθεί με τη στιγμή, να νιώσει τη σιωπή πριν από το κλικ και να βιώσει την αλήθεια εκείνης της συνάντησης.
Γιατί κάποιες στιγμές δεν τελειώνουν όταν περάσουν…..
Όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά: « Όταν φωτογραφίζω, ο χρόνος δεν υπάρχει…μόνο η στιγμή. Αδειάζω και γεμίζω ταυτόχρονα! »
Η δημιουργός θα βρίσκεται στον χώρο της έκθεσης κάθε μέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, για να υποδέχεται τους επισκέπτες και να συνομιλεί μαζί τους για τα έργα.

Ειρήνη Καρβούνη
Info:
Τίτλος: «Στιγμές που επιμένουν»
Δημιουργός: Ειρήνη Καρβούνη
Εγκαίνια: Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2026, στις 19:00
Διάρκεια: Σάββατο 28 Νοεμβρίου – Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2026
Χώρος: Παναιτώλιο Νέας Ιωνίας , Πλατεία Παναιτωλίου
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή: 11:00–20:00 / Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή: 17:00–21:00
Είσοδος ελεύθερη

Ειρήνη Καρβούνη








