Η Κονδυλένια Μπούσμπουρα επιλέγει …

Η Κονδυλένια Μπούσμπουρα επιλέγει …

Για το photologio, η φωτογράφος Κονδυλένια Μπούσμπουρα ανασύρει από το προσωπικό της αρχείο 4+1 αγαπημένες της φωτογραφίες, και μας τις παρουσιάζει μαζί με προσωπικές σκέψεις και αναμνήσεις …


Κονδυλένια Μπούσμπουρα

Όταν λέξεις γίνονται ασαφείς, επικεντρώνομαι στις φωτογραφίες. Όταν οι εικόνες γίνονται ανεπαρκείς, θα είμαι ικανοποιημένος  με τη σιωπή.

(Ansel Adams)


Κονδυλένια Μπούσμπουρα

Φως, νερό, χρώματα από τον πραγματικό κόσμο, φτιάχνουν μια στιγμή απ’ το όνειρο.


Κονδυλένια Μπούσμπουρα

Φως και σκιές, μορφές που κινούνται στον δικό τους μυστικό κόσμο.


Κονδυλένια Μπούσμπουρα

Ένας κρυμμένος κόσμος, γύρω μας παντού, που ξεπετιέται για μια στιγμή και νιώθεις, χωρίς καμιά σκέψη, πως είναι αυτό που σε καλεί να ταξιδέψεις το βλέμμα σου.


Η Κονδυλένια Μπούσμπουρα επιλέγει … Josef Sudek

Josef Sudek 

«Ο ποιητής της Πράγας»

Έντεχνος στον τρόπο δουλειάς, ευαίσθητος απέναντι σε κάθε είδους ομορφιά, ο Sudek υπήρξε ένας εισηγητής στη μαγεία των πραγμάτων, στην μυστική ζωή του κόσμου.


Info:

Είμαι πληροφορικός και φωτογράφος. Ξεκίνησα τα πρώτα μου μαθήματα φωτογραφίας το 2015 με τον Ανδρέα Κατσικούδη. Έχω συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις, φεστιβάλ και φωτογραφικές δράσεις, καθώς και δημοσιεύσεις, διακρίσεις σε διαγωνισμούς, φωτογραφίες που συνοδεύουν ποιητικά βιβλία και μουσικά CDs. Το 2017–2018 παρακολούθησα το σεμινάριο “Insight” με τον Χάρη Κακαρούχα, κάνοντας ένα εσωτερικό ταξίδι στον εαυτό, το οποίο με οδήγησε και στην αλλαγή του φωτογραφικού μου βλέμματος. Ακολούθησαν τα σεμινάρια “Εισαγωγή στην Ιστορία της Τέχνης” 2020 και “Γνωριμία με τη Μοντέρνα Τέχνη” 2021 με την Μαρία Αθανασέκου, ενώ το  το 2022 “Ιστορία της τέχνης του εικοστού αιώνα” με τον Τάκη Γέρο.