«Οι Μικρές Πατρίδες του Πειραιά» με τη Μάρω Κουρή

«Οι Μικρές Πατρίδες του Πειραιά» με τη Μάρω Κουρή

Ένα ολοήμερο βιωματικό, φωτογραφικό εργαστήριο στον ρεμπέτικο ΠΕΙΡΑΙΑ στις 9/12/2023, 11π.μ – 9 μ.: Το πρωί του Σαββάτου στις παλιές βιοτεχνίες, τα σιδεράδικα, τις αποθήκες με τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, τα σιδηρουργεία, τα συνεργεία, τα αυθεντικά καφενεία και τα καπηλειά, μακριά από τα φώτα της εμπορικοποίησης, δυνατά σε εικόνες, εξαιρετικό ΦΩΣ, και φυσικά, αξέχαστα ΠΟΡΤΡΕΤΑ εποχής, χέρια δουλεμένα, βλέμματα καθαρά σαν νερό.

Νικήτας Σιφωνιός

Διάλειμμα με άριστο, μαγειρευτό γεύμα και αξιολόγηση των εικόνων μας, σε ταβερνείο ρεμπέτικο κάτω από βαρέλια δίπλα στο αναμμένο τζάκι !
Το δειλινό, φωτογραφίζουμε στο παλιό λιμάνι – ΕΚΠΛΗΞΗ, με το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα και με σκηνικό τα εγκαταλελειμένα εργοστάσια, το φωταγωγημένο υδραγωγείο της Δραπετσώνας, τις παρατημένες καμινάδες τα γεμάτα ζωντάνια σκαριά …
Κλείσιμο του εργαστηρίου μας, στο τζαμί, φωτογραφίζοντας την προσευχή και χαιρετισμός με δείπνο ευγνωμοσύνης.

Αυτο-ανακαλύψεις μέσα στα καθρεφτίσματα των φωτογραφιών μας,  στον Πειραιά της διαφορετικότητας.

Νίνα Παπατριανταφύλλου

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα!


Info:

Τιμή 160€ (συν ΦΠΑ 24%).
Προσφορά: 130€ για ανέργους, φοιτητές και ομάδες άνω των 3.
Στην τιμή, συμπεριλαμβάνεται και η Δευτέρα 11/12/23, με την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, τα μοιράσματα, το edit και τις βεβαιώσεις, στο zoom, 7-10:30 μ.μ.
Προσφορά επιπλέον: Εarly bird, δηλαδή εξόφληση μέχρι 28/11/2023: 130€ (συν 24% Φ.Π.Α), και για φοιτήτριες, ές, ανέργους και ομάδες άνω των 3: 105€
Δηλώσεις συμμετοχής – Πληροφορίες – Εarly bird: Τηλ.: 6977296831 (WhatsApp, Viber)

Στέφανος Φωτάκης

Άγγελος Hill

Μάρω Κουρή

Μάρω Κουρή

Μάρω Κουρή

Μάρω Κουρή

Μάρω Κουρή