Νέος εαρινός εργαστηριακός κύκλος φωτογραφίας στο PHĒNO

Νέος εαρινός εργαστηριακός κύκλος φωτογραφίας στο PHĒNO

Εξέλιξη στο μέσο μέσα από θεματικές (still life – τοπίο – πορτρέτο – street – ντοκιμαντέρ) σε εβδομαδιαίες συναντήσεις με σύνολο τις 40 ώρες από Μάρτιο μέχρι Ιούνιο. Τα μαθήματα είναι δια ζώσης και σε ολιγομελή τμήματα των 6 ατόμων. Με τη λήξη του προγράμματος γίνεται ομαδική έκθεση φωτογραφίας και παρέχεται πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης του κύκλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ι
Βασικός και προχωρημένος έλεγχος της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής και επεξεργασία εικόνας, ιστορία φωτογραφίας, φωτισμός, χρώμα, σύνθεση, και ανάπτυξης προσωπικής φωτογραφικής «γραφής».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΙ
Με έμφαση σε προσωπικά προτζεκτ, τη σύγχρονη φωτογραφία, και τον επαγγελματισμό, τα συμμετέχοντα άτομα εξοικειώνονται με την καλλιτεχνική έρευνα και μεθοδολογία προς τη σύλληψη ιδέας και ολοκλήρωση ενός ολοκληρωμένου φωτογραφικό έργου, καθώς και την παρουσίαση του στο κοινό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ & GUEST WORKSHOPS
Στο πλαίσιο των τακτικών μαθημάτων κάθε κύκλου γίνονται φωτογραφικές εξορμήσεις στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές. Παράλληλα μέσα στη χρονιά, στο PHĒNO λαμβάνουν χώρα σύντομης διάρκειας workshops με επισκέπτες επαγγελματίες φωτογράφους/καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εισηγητής: Νίκος Κωστόπουλος
Ο Νίκος Κωστόπουλος είναι σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, και εικαστικός φωτογράφος. Από το 2010 έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και φεστιβάλ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Τόκιο κ.α.). Κατέχει μεταπτυχιακό στις τέχνες με ειδίκευση στη φωτογραφία από το AKV St. Joost (NL), και σχεδιάζει και υλοποιεί εργαστήρια φωτογραφίας και κινούμενης εικόνας από το 2017.
https://votka-exete.com


Info:
PHĒNO, Ρακτιβάν 6, 54633, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 260021
Email: info@pheno.gr
Website: https://pheno.gr
Facebook @pheno.gr
Instagram @pheno.gr