Βραδιές γνωριμίας με την Φωτογραφική Λέσχη Ελευσίνας

Βραδιές γνωριμίας με την Φωτογραφική Λέσχη Ελευσίνας

Βραδιές γνωριμίας με την Φωτογραφική Λέσχη Ελευσίνας

18 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ SLIDE SHOW ΣΕ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Η συντροφικότητα, ο διάλογος, το χιούμορ, ο πολιτισμός και η καλλιτεχνική δημιουργία κάνει σαφώς ποιοτικά διαφορετική την καθημερινότητα μας!

3 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Παρασκευή 31 Μάη στον Κυκεών
Κυριακή 9 Ιούνη στο Επί Περικλέους
Παρασκευή 21 Ιούνη στο Ρακούν

Ώρα έναρξης 21.00

Είσοδος ελεύθερη


Η Φωτογραφική Λέσχη Ελευσίνας ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 είναι σωματείο με την επωνυμία «Φωτογραφική Λέσχη Ελευσίνας» (Φ.Λ.Ε.) «Photographic Club of Eleusis» (P.C.E). και αυτή την στιγμή αριθμεί σαράντα μέλη που είναι κάτοικοι της Ελευσίνας και των γύρω περιοχών.

Η δημιουργία αυτής της καλλιτεχνικής ομάδας προέκυψε όπως προκύπτει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις: Η ανάγκη δημιουργικής έκφρασης γεννάει την ομάδα και αυτή η ανάγκη την συντηρεί μέσα στην κοινωνία.Τόσο το ενδιαφέρον μας για τη φωτογραφία όσο και η ενασχόλησή μας με τα φωτογραφικά δρώμενα της περιοχής, μας ώθησαν να συγκεντρωθούμε και να αποφασίσουμε την ίδρυση της Φ.Λ.Ε.

Στόχος της Φ.Λ.Ε. είναι να φέρνει κοντά ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και υποστηρίζοντας την καλλιτεχνική τους πορεία και αναζήτηση μέσα από μαθήματα, διαλέξεις, σεμινάρια, φωτογραφικές εκθέσεις,συμμετοχή σε συνέδρια φεστιβάλ και σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς. Μας ενδιαφέρει επίσης η διάσωση και οργάνωση φωτογραφικών αρχείων που έχουν σχέση με την ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής.

Φιλοδοξία μας είναι η Φ.Λ.Ε. να γίνει σημαντικός παράγοντας στα καλλιτεχνικά γεγονότα της πόλης, αλλά και πέρα απο αυτήν. Να διαμορφώσουμε με κοινή προσπάθεια, άποψη πάνω στη φωτογραφία στην πόλη της Ελευσίνας.

Να μεταδώσουμε την γοητεία της φωτογραφικής τέχνης, να μετατρέπει το βλέμμα σε καλλιτεχνική έκφραση. Με αυτό τον τρόπο πέρα από τη δημιουργική κοινωνική μας προσφορά να δώσουμε νέα πνοή στην προβολή της πόλης μας στον έξω κόσμο. Μιας πόλης που υπόσχεται πολλά και μπορεί να δώσει ακόμη πιο πολλά.