Βόρεια Πιερία, Προσωπικές αφηγήσεις | Ομαδική έκθεση φωτογραφίας

Βόρεια Πιερία, Προσωπικές αφηγήσεις | Ομαδική έκθεση φωτογραφίας

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας

Βόρεια Πιερία, Προσωπικές αφηγήσεις

Το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Μεθώνης Πιερίας, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο: «Βόρεια Πιερία, προσωπικές αφηγήσεις» που διοργανώνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων ¨Βραδιές Αυγούστου¨ στη Μεθώνη στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης, στις 26 Αυγούστου 2022, στις 8:00 μμ,  και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Μωυσίδη, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της.

Στέλλα Τζιτζιλή

Η έκθεση έχει ως θέμα την προσωπική ματιά των φωτογράφων σχετικά με έναν χώρο που παρουσιάζει μια ιδιαίτερη φυσική ομορφιά. Ένας τόπος με πλούσια προϊστορία και πολύ σπουδαία ιστορία, με μια συνεχή κατοίκηση και πορεία μέσα στο χρόνο, χωρίς να σταματά ποτέ. Χωριά προσφυγικά με κατοίκους που ήρθανε για μια καλύτερη ζωή και όπου βρήκανε μια νέα πατρίδα φιλόξενη, για να συμβιώσουν και να συνυπάρξουν. Σημεία τα οποία έχουν κάτι ξεχωριστό το καθένα, αφηγούνται ιστορίες παλιές και νεότερες. Απλά ας αφεθούμε στη γοητεία των εικόνων κι ας ταξιδέψουμε…

Μένη Σεϊρίδου

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι:

Elena-Roxana Asăndoae, Nikolaos Andrei, Marianna Halmi, Θάνος Γκιούλις, Χρήστος Παπαδόπουλος, Nada Vučinić, Πέτρος Χριστοδούλου, Αντώνης  Μούμος, Νίκος Κακαγιάς, Γεωργία Παπαδοπούλου, Σούλα Ιωαννίδου, Μαρία Καρανίκα, Μένη Σεϊρίδου, Θάνος Κόσυβας,  Στέλλα Τζιτζιλή και ο πολιτιστικός σύλλογος ¨Αγάθωνες¨.


Info:

Εγκαίνια: Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 στις 20:00μμ

Διάρκεια έκθεσης: 26 έως 30 Αυγούστου 2022

Επιμέλεια / Οργάνωση: Μαρία Καρανίκα, Μένη Σεϊρίδου 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948102510

Σούλα Ιωαννίδου

Νίκος Κακαγιάς

Θάνος Κόσυβας