Στα εγκαίνια της έκθεσης της φωτογραφικής ομάδας Καβάλας | Μέρες Φωτογραφίας 2018 | Πάτρα

Στα εγκαίνια της έκθεσης της φωτογραφικής ομάδας Καβάλας | Μέρες Φωτογραφίας 2018 | Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία και πάρα πολλούς επισκέπτες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Μαΐου τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Φ.Ο. Καβάλας που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο των παλαιών δημοτικών λουτρών.

Οι φίλες και οι φίλοι της φωτογραφίας είχαν την ευκαιρία να δούν τις εξαιρετικές φωτογραφίες της ομάδας αλλά και να συνομιλήσουν και να αντάλλάξουν απόψεις με δύο απο τα μέλη της ομάδας που έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια.

Συμμετέχουν αλφαβητικά τα μέλη:
Αλεξιάδου Άννα, Ασλανίδου Μηλίτσα, Βιολιτζή Γεωργία, Ευθυμιάδης Παντελής, Ζαπώνης Χρήστος, Ζούκα Αγγελική, Καμίλη Έλενα, Καροφυλλίδου Μαρία, Κονδυλίδου Αφροδίτη, Κουμουλίδης Ηλίας, Κωνσταντινίδου Κωνσταντίνα, Κωνσταντινίδου Μυρτώ, Μακρής Μάκης, Μιχαλακίδης Μιχάλης, Μπέζα Χριστίνα, Μπίτσα Αναστασία, Μπουντζουκλή Νίκη, Πεγγαράς Γιάννης, Τζελέπη Άννα, Τρυφωνόπουλος Γιάννης, Τσίλης Γιώργος, Τσιρίδης Λάζαρος, Τσουκαλάς Θάνος, Τυρολόγου Σώτη, Χάσπαρης Γιώργος.
Επιμέλεια: Στράτος Καλαφάτης.

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μέρες Φωτογραφίας 2018» που πραγματοποιείται στην Πάτρα από 4 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018 με τη συνδιοργάνωση της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «Ηδύφως» και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 2 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο: 10:00-15:00 και Τρίτη-Παρασκευή: 18:00-21:00.