Το Red Bull Mixed Media Academy αναζητά τα νέα ταλέντα στο χώρο της φωτογραφίας και video!

Το Red Bull Mixed Media Academy αναζητά τα νέα ταλέντα στο χώρο της φωτογραφίας και video!

Το Red Bull Mixed Media Academy αναζητά τα νέα ταλέντα στο χώρο της φωτογραφίας και video!

Έχεις εμπειρία από φωτογραφία και video και θες να εξελιχθείς σε έναν σπουδαίο “content creator”; Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του 3ήμερου workshop “Red Bull Mixed Media Academy”, δούλεψε μαζί με τους φωτογράφους & videographers από το ξένο και ελληνικό δίκτυο του Red Bull Media House και δημιούργησε μαζί τους το content που θα σου χαρίσει την επόμενη συνεργασία σου με το Red Bull.

To Red Bull Mixed Media Academy είναι γεγονός αφού για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνεται η ευκαιρία σε νέους content creators (από 18 έως 26 ετών) να μάθουν από κορυφαίους επαγγελματίες των “moving” & “still” images. Πρόκειται για ένα δημιουργικό 3ήμερο, από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, όπου οχτώ συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα workshop που θα περιλαμβάνει lectures, storytelling, technical training, demo shooting day–με κορυφαίους αθλητές- καθώς και post production training μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη SAE Athens.

Η επιλογή του νικητή θα γίνει από την ομάδα των creative directors, που εκπροσωπούν το Adventure Film Festival 2018 (AFF, 3 & 4 Νοεμβρίου 2018), το Red Bull και τη SAE Athens, με «έπαθλο» τη συμμετοχή τους σε επερχόμενο Red Bull project αλλά και την παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε μια ειδική ενότητα την πρώτη ημέρα του AFF, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
https://www.redbull.com/gr-el/red-bull-mixed-media-academy-2018-photo-video-content-creators


Λίγα λόγια για το Red Bull Media House:
To Red Bull Media House είναι μια παγκοσμίου φήμης βραβευμένη εταιρεία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που έχει ως αποστολή να εμπνέει και να συναρπάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο, μέσω της προβολής πρωτότυπων προγραμμάτων. Με επίκεντρο τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το lifestyle, το Red Bull Media House, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παραγωγών υψηλής ποιότητας, σε τηλεόραση, κινητή τηλεφωνία, μουσική, έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά. Το Red Bull Media House παράγει, διανέμει και παρέχει άδειες αναμετάδοσης μιας ευρείας γκάμας παγκοσμίων διοργανώσεων, ενώ συγχρόνως προσφέρει πρωτότυπα ντοκιμαντέρ και κινηματογραφικές ταινίες από όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.redbullmediahouse.com.

Σχετικά με τη SAE Athens:
Η SAE στην Αθήνα είναι μέλος του ομίλου SAE Institute, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φορέα στον τομέα των Creative Media παγκοσμίως (με πάνω από 50 campuses σε όλο τον κόσμο), που συνοδεύεται από 40 επιτυχημένα χρόνια εμπειρίας κι εξειδίκευσης. Τα προγράμματα καλύπτουν όλο το φάσμα των Creative Media: Audio & Music Production, Digital Film Production, Game Art και Animation, Games Programming, Web Design & Development με εξαιρετικές μεθόδους διδασκαλίας βασισμένες στην πρακτική άσκηση των σπουδαστών, διεθνή αναγνώριση και το μεγαλύτερο δίκτυο αποφοίτων.

Σχετικά με το Adventure Film Festival:
Το Adventure Film Festival είναι το μοναδικό ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ, αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας. Μοναδικές κινηματογραφικές παραγωγές, εκθέσεις φωτογραφίας και φυσικά καθηλωτικές ομιλίες από διακεκριμένα ονόματα του αθλητισμού και της δράσης, συνθέτουν ένα μοναδικό στο είδος του θεματικό και θεαματικό γεγονός. Το Adventure Film Festival Greece είναι αποδεδειγμένα η μεγαλύτερη γιορτή των υπαίθριων δραστηριοτήτων, καθώς κατά τα 4 προηγούμενα χρόνια πάνω από 8,000 άτομα το τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν το θέατρο κατά τις προβολές των 87 ταινιών, απόλαυσαν 26 ομιλίες και θαύμασαν 16 εκθέσεις φωτογραφίας, όλα με θέμα ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου, μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράση. Για το 2018, το επετειακό 5ο AFF σε καινούργιο χώρο (Θέατρο Pierce – The American College of Greece) και με ανανεωμένη σύσταση, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάσουμε, να απολαύσουμε αλλά και να αναδείξουμε τις αγαπημένες μας δραστηριότητες. Όλοι οι λάτρεις της περιπέτειας και της αδρεναλίνης θα είναι εκεί, το Σάββατο 03 και την Κυριακή 04 Νοεμβρίου, για ακόμα περισσότερη δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.redbull.com


Για περισσότερες φωτογραφίες & video δωρεάν για δημοσιογραφική χρήση: www.redbullcontentpool.com
Μπατσομήτρου Βάσω, Red Bull Media Network Manager
Τηλ. 210 98 59 745-55, vasso.batsomitrou@redbull.com