Photopolis Agrinio Photo Festival | Ανακοίνωση επιλεγέντων φωτογράφων για την έκθεση “photofolios:25”

Photopolis Agrinio Photo Festival | Ανακοίνωση επιλεγέντων φωτογράφων για την έκθεση “photofolios:25”

Το Photopolis Agrinio Photo Festival με χαρά ανακοινώνει τους φωτογράφους που επελέγησαν να συμμετάσχουν στην έκθεση «Photofolios:25” κατά τη διάρκεια των κεντρικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, τον Οκτώβριο 2025, στην αίθουσα Τέχνης «Χρήστος Καπράλος» στο Αγρίνιο.
Η επιλογή των φωτογράφων έγινε από την κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από την Ελένη Μουζακίτη και τη Λίλα Ζώτου, μετά από δημόσια διεθνή πρόσκληση.
Λόγω του υψηλού επιπέδου και του μεγάλου αριθμού των υποβληθέντων έργων, η επιτροπή αποφάσισε να επιλέξει 16 εργασίες, αντί των 13 που είχαν ανακοινωθεί αρχικά.

Οι Επιλεγέντες Φωτογράφοι είναι (κατ αλφαβητική σειρά):

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΧΩΡΑ
Alex Bex Memories of Dust Γερμανία
Χάρης Δεληγιάννης Vitamin D Ελλάδα
Hugo Kavelaer Sillage Βέλγιο
Antonio Cunico Pista Ιταλία
Katerina Kouzmitcheva Betonium Πολωνία
Emilia Martin I saw a tree bearing stones in the place of apples and pears Ολλανδία
Paul Mesnager Batul Γαλλία
Βασίλης Νταόπουλος Gone with the river Ελλάδα
Emmalyn Pure It Dint’t Used to Feel Lide This ΗΠΑ
Nicola Russo Namaki Ιταλία
Roxana Savin On Heaven’s Doorsill Ελβετία
David Salcedo The geometry of the waves Ισπανία
Sama Sbrissa HOMEOSTASIS-Amorphea- Ιταλία
Hiro Tanaka Around 42nd and 7th Ιαπωνία
Σώτη Τυρολόγου Still Ελλάδα
Umberto Verdoliva Procida Ιταλία

Οι επιλεγέντες φωτογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους στο κοινό, μοιράζοντας την τέχνη και την εμπειρία τους μέσα από τη συμμετοχή τους στην έκθεση.

Την έκθεση θα επιμεληθεί η Λίλα Ζώτου, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική ποιότητα των υποβληθέντων εργασιών.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://photopolis.gr/apotelesmata-photofolios25/