Παρουσίαση του φωτογραφικού zine «no name»

Παρουσίαση του φωτογραφικού zine «no name»

Οι noname zinners, κατά κόσμον Στέλιος Γιανσακίδης, Δώρα Κατάκη, Θανάσης Κριτσωτάκης, Μαρία Λαμπριανίδου, Μένη Σεϊρίδου και Αλέκα Τσιρώνη, μας προσκαλούν στην παρουσίαση του πρώτου τεύχους του νέου φωτογραφικού zine τους με την ονομασία “no name”, που θα γίνει στον Oratos Art Space (Στρ. Σφέτσου 2, Θεσσαλονίκη), την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023, από τις 20:00 έως τις 23:00.
O/H κάθε φωτογράφος αναπτύσσει την θεματική του και με τον τρόπο αυτό το zine αποτελείται από έξι μικρές, αυτόνομες φωτογραφικές ενότητες, τυπωμένες σε κινητά φύλλα μεγέθους Α3.

Στέλιος Γιανσακίδης

Ο Στέλιος Γιανσακίδης δημιουργεί σκοτεινές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, που αισθητικά παραπέμπουν σε τεχνοτροπίες του παρελθόντος, ως νοσταλγικό αποτύπωμα.

Δώρα Κατάκη

Η Δώρα Κατάκη χρησιμοποιεί τους στίχους τραγουδιού και με νόημα κλείνει το μάτι στην αμφιβολία ή την βεβαιότητα μιας υπαρξιακής αναζήτησης.

Θανάσης Κριτσωτάκης

Ο Θανάσης Κριτσωτάκης, με τους «Εσωτερικούς Κήπους» του, τους νοηματοδοτεί στο όριο σχεδόν του ψυχικού άλγους.

Μαρία Λαμπριανίδου

Η Μαρία Λαμπριανίδου με την «Τρίτη μεσημέρι» στοιχειοθετεί μία καθημερινότητα ανάμεσα στην οικειότητα και την ανοικειότητα.

Μένη Σεϊρίδου

Η Μένη Σεϊρίδου, “Falling into Morpheus arms”, συνταιριάζει πορτέτα και στοιχεία φύσης ως μία αλλόκοτη περιήγηση στο ονειρικό.

Αλέκα Τσιρώνη

Και η Αλέκα Τσιρώνη, με το «Πάτημα της πεταλούδας», αποτυπώνει στιγμές τυχαιότητας , αποδίδοντάς τους την αξία της επιλογής.