Έκθεση φωτογραφίας Nick St.Oegger & Γιώργου Δέτση σττο Φεστιβάλ Βωβούσας
Για όσους δε το γνωρίζουν το Φεστιβάλ Βωβούσας ιδρύθηκε με έναν σκοπό, την απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προστασία του οικοσυστήματος του Αώου ποταμού.
Η δουλειά του φωτογράφου Nick St.Oegger “Kuçedra” εστιάζει στο βόρειο τμήμα του Αώου ποταμού (Vjosa) το οποίο διασχίζει την Αλβανία πρωτού χυθεί στην Αδριατική θάλασσα.
Στο μεταξύ ο πολιτογραφημένος πλέον βωβουσιώτης και στενός συνεργάτης του Φεστιβάλ Βωβούσας Γιώργος Δέτσης, φωτογραφίζει ασταμάτητα από το 2013 το ελληνικό τμήμα του ποταμού και συγκροτεί ένα σώμα φωτογραφιών με τίτλο ”Αώος: don’t touch!”.
Σε αυτό το πλαίσιο οι δύο φωτογράφοι προσκαλούν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ Βωβούσας στην έκθεση-διάλογο με θέμα το υδάτινο ταξίδι πολιτισμού του Αώου ποταμού από τις πηγές έως τις εκβολές του.
Εγκαίνια Σάββατο 13/7 στις 20:00
Διάρκεια: 13 Ιουλίου – 15 Σεπτεμβρίου








