Μικρές Φωτοϊστορίες | Έκθεση φωτογραφίας από την Ομάδα Φωτογραφίας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς

Μικρές Φωτοϊστορίες | Έκθεση φωτογραφίας από την Ομάδα Φωτογραφίας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς

Έκθεση φωτογραφίας

Μικρές Φωτοϊστορίες

Η Δημόσια Κεντρική  Βιβλιοθήκη Λεβαδείας και η Ομάδα Φωτογραφίας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς, σας προσκαλούν στην έκθεση που διοργανώνουν με τίτλο: “Μικρές Φωτοϊστορίες”, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων “Τροφώνια 2022” και με την υποστήριξη του συλλόγου Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς.

Λίγα λόγια για το θέμα και τις φωτογραφίες

Θεωρώντας πως η κάθε φωτογραφία στέκει από μόνη της, είναι αυτοδύναμη, και περιγράφει, με το τον δικό της τρόπο, ένα στιγμιαίο γεγονός, αλλά περισσότερες μαζί μπορούν να αφηγηθούν μια μικρή μεν αλλά ολοκληρωμένη ιστορία, κάτι σαν φωτογραφικό μικροδιήγημα, αποφασίσαμε να “πει” ο καθένας την δική του «Μικρή φωτοϊστορία». Έτσι η έκθεση αποτελείται από ομάδες, των τεσσάρων φωτογραφιών για κάθε συμμετέχοντα, που έχουν αρκετά εμφανή αλλά κυρίως υπονοούμενα συμβολικά στοιχεία που συνειρμικά «αφηγούνται» μια.  

Τα τελευταία 2 χρόνια, αναγκαστικά, τα μαθήματα γίνονταν διαδικτυακά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε συμμετοχές στα βιωματικά σεμινάρια της Ομάδα μας από ολόκληρη την Ελλάδα.
Στην έκθεση λοιπόν συμμετέχουν με φωτογραφίες τους άνθρωποι από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη, και Θάσο.
Συμμετέχουν:
1) Βλάχος Γιώργος, 2) Βόσσος Πέτρος, 3) Βούλγαρης Άλκης, 4) Γερούλια Αργυρώ, 5) Ελευθεριάδου Φοίβη, 6) Ζήδρου Θέμιδα, 7) Ηλίας Γιάννης, 8) Καλλίτσης Κώστας, 9) Καρακούση Παναγιώτα, 10) Κατσαντώνης Άγγελος, 11) Λούη Μαρία, 12) Μενεγάτος Χρήστος, 13) Οικονόμου Γιάννης, 14) Πέτρου Όλγα,  15) Σωτηριάδου Νόπη, 16) Τσακάλη Έφη, 17) Τρουλλινός Γιάννης, 18) Χαρογιάννη Άννα, 19) Χατζηπαναγιώτου Διαμαντής

Επεξεργασία φωτογραφιών & επιμέλεια έκθεσης: Δαμιανός Μωραΐτης


Info: 
Εγκαίνια: Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μμ. στο «Ισόγειο του Νερόμυλου».
Διάρκεια έκθεσης: Σάββατο 3έως Παρασκευή 9  Σεπτεμβρίου 2022
Ανοικτά: καθημερινά 6μμ-9:30 μμ. και Κυριακή 11πμ−2 μμ. & 6μμ-9 μμ.