Η έκθεση PhotometriaAwards 2020 “Stalkme” παρουσιάζεται στη Νάουσα

Η έκθεση PhotometriaAwards 2020 “Stalkme” παρουσιάζεται στη Νάουσα

Η έκθεση του διαγωνιστικού τμήματος του Photometria με τίτλο “Stalkme“, ταξιδεύει στη Νάουσα και συγκεκριμένα στον εκθεσιακό χώρο «Καμίνι».

photometria

Η έκθεση άνοιξε για το κοινό το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου.

«Ένας κόσμος που δεν κοιμάται ποτέ. Εκατομμύρια οθόνες ανοιχτές κι εμείς θεατές και θεάματα. Ένα βλέμμα συνεχώς στραμμένο πάνω μας. Μία περιέργεια για τις ζωές των άλλων. Μια φωτογραφική λήψη στον δρόμο, μία επίμονη ματιά στο κρυφό ή σε αυτό που μέχρι πρότινος δεν ενδιαφερθήκαμε να κοιτάξουμε. Μία εμμονή στο βλέμμα. Από τη φωτογραφική μηχανή της SophieCalle στο “SuiteVenitienne” έως τις κάμερες παρακολούθησης στους δρόμους του Λονδίνου σήμερα. Ζούμε στην εποχή όπου η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα για ένα συνεχές και αμφίδρομο Panopticon. Μια ατελείωτη παρακολούθηση, της οποίας δεν γνωρίζουμε πάντα σε ποια πλευρά βρισκόμαστε. Μια ενστικτώδης ανάγκη να δούμε και να μας δουν. Δείτε μας!».


Info:

Διάρκεια :13.11.21 – 20.11.21
Ωράριο λειτουργίας: 11:00-14:00 & 17:00-21:00

Εκθεσιακός χώρος: “Καμίνι”, Νάουσα

Έναρξη: 13.11.21 στις 20:00
Ελεύθερη είσοδος

www.photometria.gr

Στους χώρους όπου θα φιλοξενηθεί η έκθεση φωτογραφίας θα τηρηθούν τα υγειονομικά  πρωτόκολλα και οι επισκέπτες θα εισέρχονται στο χώρο, όπως ορίζουν τα νέα μέτρα των συναρμόδιων  υπουργείων,  για την αποφυγή διάδοσης του Covid 19.

photometria