Γίνε εθελοντής στο Photometria Festival 2022

Γίνε εθελοντής στο Photometria Festival 2022

Γίνε και εσύ εθελοντής στο Photometria Festival 2022

Θέλεις να γίνεις μέρος μιας από τις μεγαλύτερες φωτογραφικές γιορτές;

Έχεις όρεξη να μάθεις;

Είσαι άνθρωπος που αγαπά τον εθελοντισμό και θέλει να προσφέρει;

Εάν ναι, είσαι ένας από εμάς!

Οι εθελοντές του Photometria Festival έχουν σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία της διοργάνωσης. Πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ χρειάζεται να προετοιμαστούν οι φωτογραφίες, τα κάδρα, οι εκθεσιακοί χώροι. Κάθε εθελοντής έχει την ευκαιρία να μάθει τα πάντα σχετικά με την προετοιμασία, το στήσιμο και την επιμέλεια μιας φωτογραφικής έκθεσης.

Αμέσως μετά την προετοιμασία, έρχεται η λειτουργία των εκθέσεων. Οι εθελοντές είναι το πρόσωπο του φεστιβάλ. Βρίσκονται στους εκθεσιακούς  χώρους, ενημερώνοντας τους επισκέπτες και δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, καθώς επίσης, φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του κάθε χώρου.

Κάθε χρόνο, πέραν των εκθέσεων, το Photometria Festival πλαισιώνεται από πληθώρα δράσεων. Προβολές, ομιλίες, διαγωνισμοί, εκπαιδευτικά προγράμματα και πολλά ακόμα. Οι εθελοντές βρίσκονται πλάι στους ανθρώπους που συμμετέχουν στις δράσεις, κάνοντας τους να έχουν μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!

Το Photometria Festival είναι μία από τις σημαντικότερες φωτογραφικές διοργανώσεις της Ελλάδας. Δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο χωρίς τη συνεχή προώθηση της δουλειάς μας. Οι εθελοντές μας βοηθούν, πριν τη διεξαγωγή του φεστιβάλ με προωθητικό υλικό σε όλη τη πόλη, με την ενημέρωση στους εκθεσιακούς χώρους, αλλά και την προώθηση μέσω social media.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που βρίσκεται στο site μας https://www.photometria.gr/ethelontismos/ σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε.

Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτή τη φωτογραφική γιορτή που δημιουργεί το Photometria Festival!