Έκθεση φωτογραφίας | PHOTOPIA 4:8

Έκθεση φωτογραφίας | PHOTOPIA 4:8

Έκθεση φωτογραφίας PHOTOPIA 4:8

4 Θεματικές, 8 Επιμελητές, 100 Κλικ

 

Πόσα πρόσωπα μπορείς να κοιτάξεις κατάματα όπως τον καθρέφτη σου, σε μία έκθεση φωτογραφίας; Σε ποιους τόπους απόκοσμους και κοσμικούς να περιπλανηθείς; Πόσες σχέσεις νομίζεις χωρούν σε ένα παραλληλόγραμμο; Και πόσο πολλά μπορείς να δεις στα λίγα;

100 φωτογραφίες μελών της φωτογραφικής ομάδας PHOTOPIA απαντούν, στην ομαδική έκθεση PHOTOPIA 4:8. Σε 4 θεματικές ενότητες, με την επιμέλεια 8 επιμελητών-μελών της ομάδας (Γη-Θάλασσα: Ανδρέας Καμουτσής – Μαρία Καππάτου,  Μινιμαλισμός: Γιάννης Λινοσπόρης – Παναγιώτης Τσίκος ,  Πορτρέτα: Αντώνης Γιακουμάκης – Ελένη Ρημαντωνάκη, Σχέσεις: Garo Kalaydjian – Χριστίνα Λειβαδά) και με κεντρικό διαχειριστή τον Γιώργο Βουτσινά.

Οι φωτογραφίες εκτίθενται στην Blank Wall Gallery.


Info:

Η PHOTOPIA ιδρύθηκε το 2008 από ανθρώπους που αγαπούν τη φωτογραφία, με κεντρικό στόχο τη … δια βίου μάθηση. Η ομάδα αναπτύσσεται στον φωτογραφικό τόπο και χρόνο, διευρύνοντας τα πεδία των μελών της με αναζητήσεις και συζητήσεις περί αισθητικής και τέχνης, προβολές και παρουσιάσεις έργων γνωστών φωτογράφων και των ίδιων των μελών της, με χρήσιμα μαθήματα πάνω σε τεχνικά θέματα και με θεματικές ομαδικές φωτογραφικές εξορμήσεις.

Links της ομάδας στο Facebook:

https://www.facebook.com/groups/PHOTOPIA.Group/

https://www.facebook.com/photopiart/

INFO ΕΚΘΕΣΗΣ

Διάρκεια:              2 -7 Οκτωβρίου 2020

Χώρος:                   Blank Wall Gallery,

Διεύθυνση:           Φωκίωνος Νέγρη 55, 113 61 Αθήνα

Πληροφορίες:      211 405 2138, www.blankwallgallery.com

Ενημέρωση για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας εδώ: https://bit.ly/3j173Gv