Έκθεση Φωτογραφίας “HOME” | Φωτογραφική Ομάδα “Πολύμορφο”

Έκθεση Φωτογραφίας “HOME” | Φωτογραφική Ομάδα “Πολύμορφο”

Η Φωτογραφική Ομάδα «Πολύμορφο» του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ – Πάτρας- Αχαΐας παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας με θέμα “HOME”, με την επιμέλεια του Κώστα Δαουλτζή.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, στις 20:00 στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου, Ηλέκτρας 12, Πάτρα.
Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό καθημερινά, από ώρα 19:00 ως 22:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, ως τις 20 Ιουνίου 2019.

Λίγα λόγια για την έκθεση:

Στην πορεία μας στη διάρκεια της χρονιάς, τα μέλη της ομάδας μας «ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ» κλήθηκαν να ερμηνεύσουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και τη δική του ματιά, την έννοια της λέξης “HOME”, μιας λέξης που έχει μια μεγάλη ευρύτητα ερμηνείας στην αυθεντική της έννοια στην αγγλική γλώσσα. Μια έννοια που δεν μπορεί να αποδοθεί σε όλη της την ευρύτητα στην ελληνική γλώσσα και με μία μόνο αντίστοιχα λέξη. Έτσι, υπήρξε μια ευρύτητα στην προσέγγισή της από τα μέλη της ομάδας μας, με κύρια ιδέα αυτή του οικείου χώρου και των οικείων προσώπων. Με συνειρμούς αισθηματικούς, βιολογικούς, πολιτισμικούς και κοινωνικούς. Το αποτέλεσμα ίσως είναι άνισο, αλλά όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για το τελικό αποτέλεσμα, προσπαθώντας να εκφράσουν το δικό τους κόσμο, με την αισθητική του εμπειρία και γνώση ο καθένας.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΟΥΛΤΖΗΣ

Επιμέλεια: Κώστα Δαουλτζής

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι:
Παναγιώτης Αλεβίζος, Ρούλη Αλεξοπούλου, Θανάσης Αναστασόπουλος, Μαρί Αμπλά , Κώστας Δημόπουλος. Φοίβη Δήμου, Στάσια Διακουμίδου, Εφηλιάνα Ηλιοπούλου, Γιώτα Καϊκα-Μαντανίκα, Τάσος Κανελλάκης.Γιώργος Κυλπάσης, Λένα Μίμη, Βάσω Λυμπέρη , Εύα Μάνδηλα, Λευτέρης Μελιγδής, Μιχάλης Νικολάτος, Γιώργος Παναγόπουλος, Μιμίκα Παρμάκη, Μάριος Πασχάκης, Αιμιλία Σιακοβέλη, Ασπασία Σκιαδαρέση, Βάσω Σπαρτινού, Ανδρέας Τσαλίκης, Ζέττα Τσακαλογιάννη

Εγκαίνια
: Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00
Διάρκεια: 12 – 20 Ιουνίου 2019
Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο, Ηλέκτρας 12, Πάτρα.
Ώρες: Καθημερινά 19:00 – 22:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής