Έκθεση Φωτογραφίας Division 2 στην IMAGE + TECH & PHOTOVISION 2019

Έκθεση Φωτογραφίας Division 2 στην IMAGE + TECH & PHOTOVISION 2019

Η Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών/artPhotoClub, σας προσκαλεί στην Έκθεση «IMAGE + TECH & PHOTOVISION 2019»

Στο περίπτερό μας θα εκθέσουμε τη φωτογραφική δουλειά της περιόδου 2018-2019 Division Vol II, Photography Exhibition-Solo Projects
Η σχέση ζωής και τέχνης σε μια προσωπική προσέγγιση, όπου οι πολύπλευρες όψεις μιας μεταβαλλόμενης και υποκειμενικής πραγματικότητας, είναι προορισμένες να μην συναντηθούν ποτέ.

Η έκθεση παρουσιάζεται σε εκτυπωμένα έργα μεγάλων διαστάσεων και σε ψηφιακή μορφή slideshow –με εικόνα & ήχο- με όλα τα projects των δημιουργών όπου διακρίνεται η αναζήτηση, η αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων και η μεταμόρφωση σε φωτογραφικό έργο.

Στην 5η συνεχόμενη συμμετοχή της Λέσχης μας στη PHOTOVISION, θα είμαστε εκεί με πολλά event για τους φίλους μας που θα ανακοινωθούν σύντομα από τους διοργανωτές

Χώρος: Helexpo | Λεωφόρος Κηφισίας 39


Η Λέσχη Φωτογραφίας είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός- στα πλαίσια του σωματείου Νέος Κύκλος Κωνσταντινουπολιτών-που δραστηριοποιείται στo φωτογραφικό χώρο από το 2006 υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου και δάσκαλου φωτογραφίας Χρήστου Κανάκη, συνθέτοντας ένα ζωντανό, πολύχρωμο παζλ μιας δημιουργικής ομάδας που προσεγγίζει τη φωτογραφία με φρέσκια ματιά, όπου Τέχνη και Τεχνική ανταγωνίζονται με στόχο την διαμόρφωση του τρόπου που ο φωτογράφος θα παράγει το έργο του.
Ο στόχος της Λέσχης Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών – C/P artPhotoClub είναι να γνωρίσουν τα μέλη της τα μυστικά της σύγχρονης ψηφιακής & αναλογικής φωτογραφίας, τόσο από αισθητική όσο και από τεχνική άποψη και να συμμετέχουν σε μια ενεργή ομάδα φίλων της Φωτογραφίας που θα μοιράζεται το κοινό πάθος.
Δραστηριοποιείται με Διαλέξεις, Παρουσιάσεις σημαντικών δημιουργών, Εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε χώρους με σκοπό την βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων, αποκαλύπτοντας σταδιακά τον κόσμο γύρω μας μέσα από τη φωτογραφική του εκδοχή.
Άπό το 2006, η Λέσχη μας έχει διοργανώσει πολλές εκθέσεις των μελών της και έχει παρουσιάσει τη δουλειά μας μέσω φωτογραφικών φορέων σε ομαδικές εκθέσεις και μεγάλα φωτογραφικά meetings, όπως στη Photovision, 5 φορές.

Σε όλα αυτά τα χρόνια, ταξιδέψαμε στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, προσφέροντας όμορφες στιγμές με την καλύτερη φωτογραφική παρέα και έχουμε μάθει στα μέλη μας, να αξιοποιούν δημιουργικά το φως, με όποιο φωτογραφικό μέσο έχουν στη διάθεσή τους μέσω των σεμιναρίων και workshops που διοργανώνονται χωρίς διακοπή όλα αυτά τα χρόνια.
Οι συναντήσεις και τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην έδρα μας, στο κτίριο του Καστρίτσειου Μουσείου Πολιτισμού Κωνσταντινούπολης & Μικράς Ασίας, στη Φιλοθέη, Λεωφ. Καποδιστρίου 17, με σύγχρονο & πλήρη φωτογραφικό εξοπλισμό.

Επιμέλεια Έκθεσης: Χρήστος Κανάκης
Φωτογραφία Event: Ειρήνη Παππά
https://www.facebook.com/events/1681868192112747/