Εκδρομή με τη Φωτογραφική Ομάδα  ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26  – Ακροκόρινθος

Εκδρομή με τη Φωτογραφική Ομάδα  ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 – Ακροκόρινθος

Εκδρομή με τη Φωτογραφική Ομάδα  ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Ακροκόρινθος, Χιλιομόδι, Γυμνό (Νεμέα)

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Σχετικά κοντά στην Αθήνα αποτελεί μια από τις πιο όμορφες μονοήμερες εκδρομές που μπορεί να κάνεις κανείς στη χώρα μας! Φύση, αμπέλια, χρώματα, αρώματα, κάστρο, θέα, ησυχία, υπέροχες εικόνες. Ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τις φίλες και τους φίλους της φωτογραφίας, της ιστορίας, της ελληνικής φύσης και του κρασιού!

Με λίγα λόγια: (1) Επίσκεψη στον Ακροκόρινθο, (2) επίσκεψη στο χωριό Χιλιομόδι,  (3) γευσιγνωσία κρασιών και γεύμα στο «ΚΤΗΜΑ ΟΨΙΜΟΣ».

Πρόγραμμα εκδρομής

Το ραντεβού είναι 7:45 π.μ. στην έξοδο του Μετρό ΦΙΞ (οδός Καλλιρόης) για να ξεκινήσετε στις 8:00 π.μ. ακριβώς. Θα γίνει σύντομη στάση στον Ισθμό.

“Πρώτα θα επισκεφτούμε τον Ακροκόρινθο και θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα που προσφέρει (ναι, εδώ και ειδικά την ώρα που θα είμαστε θα πάρουν φωτιά οι φωτογραφικές!). Θα μείνουμε εδώ περίπου 2 ώρες. Η είσοδος εδώ είναι ελεύθερη!

Περίπου στις 12:15  θα είμαστε στο όμορφο χωριό Χιλιομόδι. Εκεί θα μείνουμε περίπου 1:30 ώρα.

Γύρω στις 2:30  θα είμαστε στο Κτήμα Όψιμος. Εκεί θα μείνουμε ως τις 5:15 μ.μ. όπου θα αναχωρήσουμε για Αθήνα. Τι θα κάνουμε εκεί τόση ώρα; Ξενάγηση, δοκιμές κρασιών, φαγητό που θα ετοιμαστεί για μας (μπάρμπεκιου και σαλάτα), πολλές πολλές φωτογραφίες!

Έχουμε ξαναεπισκεφτεί πέρσι τέτοια εποχή το ίδιο κτήμα και εντυπωσιαστήκαμε από τη φιλοξενία και την αισθητική του χώρου! Προσοχή με τα κρασιά, οι άνθρωποι εκεί είναι γενναιόδωροι, αλλά εμείς θα απολαύσουμε υπεύθυνα…

Η επιστροφή μας στην Αθήνα θα γίνει περίπου στις 7:30  μ.μ.”

Α. Κ.

Info:

Κρατήσεις θέσεων

Η κράτηση θέσης γίνεται μόνο με την καταβολή του κόστους  της εκδρομής που είναι 30 ευρώ (περιλαμβάνει μεταφορά και το φαγητό μας το μεσημέρι -μπάρμπεκιου και σαλάτα)  στο Cinemarian, Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος, 300 μέτρα από το μετρό ΦΙΞ, χάρτης, τις ημέρες:  Δευτέρες 6 μ.μ. ως 10 μ.μ. και Τρίτες 7:30 μ.μ. ως 10 μ.μ. (παρακαλούμε να έχετε το ακριβές ποσό).
ή με κατάθεση στο λογαριασμό:      GR090 17190 2000 6902 1332 13495  Τράπεζα Πειραιώς, Φόρτης Γιώργος (πρώτα παίρνετε τηλ.  στο 6978545812 ή στέλνετε emai , σε αυτό που ακολουθεί, για να επιβεβαιώσετε ότι υπάρχουν κενές θέσεις και μετά κάνετε την κατάθεση και στέλνετε μήνυμα στο email: kstabanis@hotmail.com   γράφοντας ότι πρόκειται για την εκδρομή και το επίθετό σας που φαίνεται στην κατάθεση –  όλα τα έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη)

Για επικοινωνία: kstabanis@hotmail.com  ή στο 6978545812,  Κώστας Σταμπάνης

Στον Ακροκόρινθο απαιτούνται παπούτσια που δεν γλιστρούν, καπέλο, νερό και περπάτημα.
Δεν είμαστε ταξιδιωτικό πρακτορείο, αλλά φωτογραφική ομάδα! Μπορεί να ακολουθήσει τις εκδρομές μας όμως όποιος θέλει, γνωρίζοντας ότι μας αρέσει να περπατάμε και ο άσχημος καιρός μας κάνει να χαμογελάμε (τα σύννεφα είναι η χαρά του φωτογράφου, λέει ο δάσκαλος!).
Να θυμίσουμε ότι στα υπεραστικά & τουριστικά λεωφορεία η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική.
Προτείνουμε πάντα: παπούτσια για περπάτημα, ντύσιμο ανάλογο των καιρικών συνθηκών, νερό, καπέλο και μεγάλο χαμόγελο!
Στην τιμή της εκδρομής συμπεριλαμβάνεται το μεσημεριανό φαγητό στο Κτήμα Όψιμος (μπάρμπεκιου και σαλάτα), ενώ η δοκιμή κρασιών είναι δωρεάν. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση κρασιά για το σπίτι τους!