Διαφορετικότητα | Έκθεση φωτογραφίας από την Photoglobe

Διαφορετικότητα | Έκθεση φωτογραφίας από την Photoglobe

Η Photoglobe, η σχολή φωτογραφίας της Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την ετήσια έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου στην αίθουσα τέχνης Remezzo στην Καλαμαριά. Η έκθεση θα αναδείξει τις διαφορετικές προοπτικές και τα ταλέντα των σπουδαστών της Photoglobe και έχει ως στόχο να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχικότητα στην τέχνη.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα φωτογραφικών στυλ και θεμάτων, όπως φωτογραφία τοπίου και πορτρέτου, φωτογραφία δρόμου και still life. Κάθε φωτογραφία αφηγείται μια μοναδική ιστορία και η έκθεση έχει ως στόχο να εμπνεύσει και να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με την ποικιλομορφία του κόσμου και πώς αυτή μπορεί να αποτυπωθεί μέσω της φωτογραφίας.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την ετήσια έκθεση φωτογραφίας μας και που αναδεικνύουμε το ταλέντο των μαθητών μας”, δήλωσε η Βασιλική Ελευθερίου, διευθύντρια της Photoglobe. “Αυτή η έκθεση είναι μια ευκαιρία για τους μαθητές μας να μοιραστούν το όραμά τους και για το κοινό να ανακαλύψει την ομορφιά και την ποικιλομορφία του κόσμου μέσα από το φακό τους”.

Diversity Photo Exhibition

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 11 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. στα οποία θα έχετε ευκαιρία να γνωρίσετε και τους φωτογράφους. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 16 Φεβρουαρίου, 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση ή τη Photoglobe, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα photoglobe.gr ή επικοινωνήστε στο info@photoglobe.gr.


Info:

Διαφορετικότητα

Έκθεση φωτογραφίας
11-16 Φεβρουαρίου 2023

Αίθουσα Τέχνης Remezzo
Ν. Πλαστήρα (πλαζ Αρετσούς), Καλαμαριά

Εγκαίνια: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, 19:00
Ωράριο λειτουργίας: ΚΥ: 11:00-20:00, ΔΕ-ΠΕ: 18:00-21:00

Σχετικά με την Photoglobe

Η Photoglobe είναι η σχολή φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων και σεμιναρίων φωτογραφίας για ενηλίκους και παιδιά όλων των επιπέδων. Με έμφαση στη δημιουργικότητα και την τεχνική αρτιότητα, η Photoglobe παρέχει στους σπουδαστές τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να γίνουν επιτυχημένοι φωτογράφοι.