Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ομαδική έκθεση φωτογραφίας | ΑrtZone 42 Gallery

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ομαδική έκθεση φωτογραφίας | ΑrtZone 42 Gallery

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ομαδική έκθεση φωτογραφίας
ΑrtZone 42 Gallery

Εννοιολογικό πλαίσιο:
Σε μια εποχή όπου η δημόσια εικόνα, κυρίως λόγω των social media, είναι πολύ συχνά επίπλαστη και η τάση για δημόσια έκθεση της ιδιωτικής στιγμής γίνεται όλο και πιο έντονη, μένει να αναρωτηθούμε πως ορίζεται πλέον η ιδιωτικότητα και πώς η φωτογραφία μπορεί να καταγράψει τις στιγμές αυτές προστατεύοντας ταυτόχρονα ή όχι, τον ιδιωτικό τους χαρακτήρα.

Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να συμμετέχει με ΕΝΑ μόνο φωτογραφικό έργο μέγιστων διαστάσεων αυστηρά ΕΩΣ 50 x 40 εκατοστά. Παρακαλούμε να αποστείλετε μέσω e-mail το έργο συνοδευόμενο από τα πλήρη στοιχεία του (τίτλο, τεχνική, εκτύπωση, διαστάσεις, καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα). Θα απαντηθούν προσωπικά όλα τα e-mails. Η λίστα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών θα ανακοινωθεί λίγες μέρες μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μαζί με τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά, τις ημερομηνίες παράδοσης κτλ.

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος: 20 Ιουνίου 2018.

Επιμέλεια έκθεσης: Δόμνα Χανουμίδου, Θεωρητικός τέχνης, τεχνοκριτικός, επιμελήτρια εκθέσεων.

Χώρος: ΑrtZone 42 Gallery, Λεωφ. Β. Κωνσταντίνου 42, Αθήνα, (Τζωρτζίνα Θέου, Gallery manager).
Ημερομηνία έκθεσης: 5 – 28 Ιουλίου 2018.

Οικονομική συμμετοχή:
50 ευρώ έκαστος καλλιτέχνης (σε περίπτωση πώλησης του έργου το ποσό αυτό θα αφαιρείται από το ποσοστό 40% της γκαλερί) + 50 ευρώ η αμοιβή της επιμέλειας (σύνολο 100 ευρώ).

Επικοινωνία:
Δόμνα Χανουμίδου
domnachanoumidou@gmail.com
6974 900947
ArtZone 42 Gallery
info@artzone42.gr
210 7259549