«Άνθρωποι-Τόποι» | Ατομική έκθεση της Αγγελικής Λαϊνά στην ΕΦΕ Ηρακλείου

«Άνθρωποι-Τόποι» | Ατομική έκθεση της Αγγελικής Λαϊνά στην ΕΦΕ Ηρακλείου

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου φιλοξενεί την ατομική φωτογραφική έκθεση της Αγγελικής Λαϊνά, με θέμα «Άνθρωποι-Τόποι», στην αίθουσα τέχνης στον ημιώροφο της Δουκός Μποφώρ 20.

Αγγελική Λαϊνά

Η Αγγελική Λαϊνά είναι γιατρός Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Από το 2014 είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου (Ε.Φ.Ε.Η.) και της Global Photographic Union (GPU). Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις της Ε.Φ.E.H. και συμμετέχει σε παγκόσμιους διαγωνισμούς φωτογραφίας με πολλές διακρίσεις. Της έχει απονεμηθεί, από την GPU, o φωτογραφικός τίτλος GPU CR1. Το φωτογραφικό της ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στη φωτογραφία τοπίου και στην ταξιδιωτική φωτογραφία, προσπαθώντας να καταγράψει μέρη, ανθρώπους και σκηνές καθημερινότητας από χώρες και κοινωνίες που δεν μας είναι τόσο οικείες, απομονώνοντας στοιχεία που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους. Στην έκθεσή της, με θέμα «Άνθρωποι-Τόποι», παρουσιάζεται η ιδιαίτερη σχέση και η σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους και τα μέρη που ζουν και κινούνται, καταγράφοντας την ποικιλομορφία του κόσμου μας και των πολιτισμών του.

Αγγελική Λαϊνά

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τo Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στις 08:00 μ.μ.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22 Μαρτίου και θα είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 06:00μμ-09:30μμ, στο χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου, στην οδό Δουκός Μποφώρ 20, στο Ηράκλειο Κρήτης.


Info:
Εγκαίνια έκθεσης
Ημέρα : Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Ώρα : 08:00 μ.μ.

Διάρκεια & Ώρες επίσκεψης της έκθεσης
Διάρκεια: 1 Μαρτίου έως 22 Μαρτίου
Ημέρες : Δευτέρα 06:00μμ – 09:30μμ & Τετάρτη 06:00μμ – 09:30μμ

Χώρος έκθεσης
Ελληνική Φωτογραφική Εταιρείας Ηρακλείου: Δουκός Μποφώρ 20, 71202 Ηράκλειο

Αγγελική Λαϊνά