5ο Cip Festival – Πρόσκληση Συμμετοχής

5ο Cip Festival – Πρόσκληση Συμμετοχής

Chania International Photo Festival – 5th Cip-2022

Το Chania International Photo Festival με συνδιοργανωτές τη Blank Wall Gallery, το Δήμο και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, διοργανώνει φέτος το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων (Cip Festival). Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 6 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου 2022 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) και στο Χαμάμ της Οδού Κατρέ. (Λόγω της περσινής μεγάλης συμμετοχής των καλλιτεχνών, για τη διοργάνωση του 2022 παραχωρήθηκε στο Φεστιβάλ ο χώρος του Χαμάμ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων).
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά υπάρχει η στήριξη του GuruShots και του LensCulture. Δεδομένου ότι οι δύο αυτές πλατφόρμες έχουν αρκετά εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και η στήριξη αυτή δείχνει την αναγνώριση που έχει αποκτήσει το Cip Festival σε διεθνές επίπεδο.

Μετά από τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, το 5ο Chania International Photo Festival έχει ξεκινήσει ήδη να μαζεύει δουλειά από φωτογράφους από όλο τον κόσμο.

Η υποβολή φωτογραφιών είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Μαρτίου.
Όσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε δουλειά σας για να αξιολογηθεί από τη διεθνή κριτική επιτροπή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Cip Festival, για να δείτε πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής.


Info:
www.cipfestival.com
www.blankwallgallery.com
www.keppedih-cam.gr
Επικοινωνία:
694.7725.521
211.4052.138 (17:30 – 21:30 καθημερινές)
info@cipfestival.com

Chania International Photo Festival – 5th Cip-2022

Stavros Toufexis – Greece – Untitled (Wildlife)

Richard Barman – India – Street Scene, Guwahati (Sreet Photography)