Φωτογραφική Λέσχη Θηβών

Φωτογραφική Λέσχη Θηβών

Η ίδρυση της Φωτογραφικής Λέσχης Θηβών είναι το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας μιας ομάδας ανθρώπων με κοινή αγάπη για τη φωτογραφία.

Σκοπός της είναι η μελέτη, η ανάπτυξη και η διάδοση της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και της τεχνικής της μέσω της πραγματοποίησης διαλέξεων, σεμιναρίων, προβολών, εξορμήσεων και εκθέσεων.

Η προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης των Θηβών και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η επικοινωνία και συνεργασία με άλλες φωτογραφικές λέσχες και αντίστοιχες ομάδες αποτελεί επιπλέον στόχο της λέσχης.

Φωτογραφική Λέσσχη Θήβας

Η φωτογραφική λέσχη σε συνεργασία με τον δάσκαλο Γεώργιο Συρσίρη φιλοξένησαν διακεκριμένους φωτογράφους που παρουσίασαν την δουλειά τους όπως ο Κωνσταντίνος Πίττας, Χάρης Κακαρούχας, Βασίλης Αρτίκος, Ανδρέας Καμουτσής, Παύλο Παυλίδης, Λουκά Βασιλικός .

Οι νέοι φίλοι της φωτογραφίας μπορούν να συμμετέχουν σε μαθήματα που διοργανώνονται στην αίθουσα της λέσχης μας, για τα οποία προηγούνται σχετικές δημοσιεύσεις και προσκλήσεις στην σελίδα μας.

Δείτε δουλειά των συμμετεχόντων στη Φωτογραφική Λέσχη Θηβών:

Φωτογραφική Λέσχη Θηβών

 


Info:

Στις 26/9/2020 η Φωτογραφική Λέσχη Θήβας διοργανώνει Open Dayοτ. Από τις 17:30 – 20:30 τα μέλη και ο δάσκαλος θα βρίσκονται στον χώρο της λέσχης για να ενημερώσουν  κάθε ενδιαφερόμενο , θα απαντήσουν σε φωτογραφικά ερωτήματα και απορίες και θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα μαθημάτων και των project για το 2020 .

Τα μαθήματα για το 2020 ξεκινάνε  3/10/2020

Πληροφορίες: Ετεοκλέους 10-12 Θήβα . Τηλ :6981164530

Φωτογραφική Λέσχη Θηβών

Φωτογραφική Λέσχη Θήβας