“ΥOUR BEST PHOTO-2019” | Φωτογραφικός διαγωνισμός Photonet

“ΥOUR BEST PHOTO-2019” | Φωτογραφικός διαγωνισμός Photonet

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
«ΥOUR BEST PHOTO-2019»

Μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στις 23:59μμ, στείλτε μας την καλύτερη φωτογραφία που έχετε στο portfolio σας στο photonet@nexusmedia.gr !
Τρία μεγάλα δώρα περιμένουν τους δημιουργούς των τριών πρώτων λήψεων που θα επιλεγούν!

• Mια Mirrorless Fujifilm X-A5, αξίας 600€!
• Μια αδιάβροχη Panasonic Lumix DMC–FT30 αξίας 170€!
• Ένα kit για smartphone Manfrotto Smart Twist Grip LED, αξίας 120€!

https://www.nexusmedia.gr/your-best-photo-2019

Αναλυτικά τα δώρα μας:

1ο βραβείο
Mirrorless Fujifilm X-A5, σε ασημί χρώμα, με φακό 15-45mm
Προσφορά της Fujifilm Hellas A.E., αξίας 600€!

Η Fujifilm X-A5 είναι εφοδιασμένη με καινούργιο αισθητήρα 24.2ΜΡ και διαθέτει πολλές καινοτομίες. Η οθόνη LCD μπορεί να στραφεί κατά 180ο, υπάρχει δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ, ενώ το ενσωματωμένο Bluetooth, τελευταίας τεχνολογίας, κάνει εύκολη τη σύνδεση σε κινητά τηλέφωνα και tablets. Η μπαταρία της μηχανής έχει τώρα μεγαλύτερη αυτονομία και μπορείτε να κάνετε μέχρι 450 λήψεις με μια φόρτιση. Η Χ-Α5 είναι ακόμα συμβατή με τους εκτυπωτές τετράγωνου φορμά INSTAX SHAPE SP-3. Η μηχανή συνοδεύεται από ένα πτυσσόμενο φακό Fujinon XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ, μαζί με τον οποίο ζυγίζει μόλις 496gr! Το σημαντικότερο, ίσως, χαρακτηριστικό της, είναι η προσθήκη στον αισθητήρα λειτουργίας Phase Detection κατά την εστίαση, η οποία προσφέρει ταχύτητα εστίασης 2Χ πιο γρήγορη σε σχέση με πριν! Ο επεξεργαστής είναι και αυτός νέος και προσφέρει 1.5Χ πιο γρήγορη επεξεργασία σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα.

2o βραβείο
Aδιάβροχη Panasonic Lumix DMC–FT30, σε μπλε χρώμα
Προσφορά της INTERTECH AE, αξίας 170€
Η Lumix DMC-FT30 είναι αδιάβροχη έως τα 8μ., ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 1.5μ. και θερμοκρασίες έως -10°C, αλλά και στην σκόνη! Ενσωματώνει αισθητήρα CCD 1/2.33″ με ανάλυση 16.1ΜP, φακό Lumix DC Vario 4.5 – 18.0mm f/3.9 – 5.7 (αντιστ. 25 – 100mm) και οθόνη LCD 2.7″ (230K dots). Περιλαμβάνει ενσωματωμένη μνήμη 220ΜΒ, και δυνατότητα χρήσης καρτών SD/SDHC/SDXC. Διαθέτει ποικιλία ειδικών λειτουργιών, όπως το Time Lapse Shot και το Creative Panorama, ενώ μια γκάμα από εφέ φίλτρων έχουν προστεθεί για να επεκτείνουν την εμπειρία των λήψεών σας!

3o βραβείο
Kit για smartphone Manfrotto Smart Twist Grip LED
Προσφορά της Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ Ε.Ε., αξίας 120€

To συγκεκριμένο kit αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση στήριξης και φωτισμού για smartphones, με φωτιστικό LED το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου. Η φόρτισή του γίνεται μέσω mini USB. Με δεδομένο πως το kit είναι εξαιρετικά μικρό και εύκολο στη μεταφορά του, καθίσταται ιδανικό για Youtubers, Vloggers και Streamers!


Ανακοίνωση νικητών

Σας περιμένουμε, όλους και όλες, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, στο 6ο Photonet Special Day (Royal Olympic Hotel, Αθανασίου Διάκου 28, 100 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης) για την ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών και την απονομή του επάθλου, στις 6μμ!

Όροι διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός έχει ελεύθερο θέμα και είναι ανοικτός σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτόν, αρκεί να μας στείλετε μία (και μόνο!) εικόνα σας αποκλειστικά στο email photonet@nexusmedia.gr (ανάλυση 300dpi, μέγεθος 21x28cm τουλάχιστον).
Ως όνομα αρχείου χρησιμοποιείστε το ονοματεπώνυμό σας.
Προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, επισυνάψτε οπωσδήποτε στο email το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Θα γίνεται δεκτή μία συμμετοχή ανά άτομο.
Οι συμμετοχές που θα συγκεντρωθούν, θα μελετηθούν από την κριτική επιτροπή που θα σχηματιστεί από τη συντακτική ομάδα του Photonet και κατόπιν θα γίνει η επιλογή των τριών νικητών.
Οι καλύτερες εικόνες του διαγωνισμού θα δημοσιευτούν στο προσεχές τεύχος (αριθμός 218) του περιοδικού!