Διαγωνισμός φωτογραφίας 2021 «Lifo»

Διαγωνισμός φωτογραφίας 2021 «Lifo»

Η φωτογραφική ομάδα “Διαδρομές”, σε συνεργασία με την Lifo –  και για 3η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας για το έτος 2021 – 2022.

Είτε είστε αρχάριοι στη φωτογραφία, είτε προχωρημένοι, σας δίνετε η δυνατότητα να εξασφαλίσετε τέσσερις (4) υποτροφίες (δύο ολόκληρες και δύο με έκπτωση 50%) στη φωτογραφική ομάδα «Διαδρομές».

Τι πρέπει να κάνετε

Διαλέξτε τέσσερις (4) φωτογραφίες σας (που δεν έχουν λάβει μέρος σε προηγούμενο διαγωνισμό) και στείλτε μέσω mail στο info@diadromeseminars.gr, με θέμα «Διαγωνισμός Φωτογραφίας Lifo», μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, τηλέφωνο & περιοχή) για επικοινωνία.
Το θέμα είναι ελεύθερο, αρκεί να μην είναι προσβλητικό ή ανήθικου περιεχομένου.
Σημαντικό είναι να στείλετε τις εικόνες σας σε χαμηλή ανάλυση (150 dpi, 1200px η μεγάλη πλευρά) για να μπορούν να σταλούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή αλλιώς προτιμήστε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφοράς αρχείων, π.χ. Wetransfer.


Τι κερδίζετε

Τέσσερις (4) τυχεροί/ές θα κερδίσουν δύο (2) ολόκληρες (100%) και δύο (2) μισές (50%) υποτροφίες για τα τμήματα σεμιναρίων της φωτογραφικής ομάδας Διαδρομές για το έτος 2020 – 2021.
Η έναρξη των σεμιναρίων είναι στις 4 Οκτωβρίου 2021.


Επιλογή και ανακοίνωση των νικητών

Οι διδάσκοντες των σεμιναρίων της φωτογραφικής ομάδας Διαδρομές θα επιλέξουν τους τέσσερις (4) νικητές.
H ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 στους ιστοτόπους της «Lifo» (http://www.lifo.gr/) και των «Διαδρομών» (http://www.diadromeseminars.gr/), καθώς και στις ιστοσελίδες τους στο facebook, instagram.


Όροι Συμμετοχής

 • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος άνω της ηλικίας των δεκαοκτώ (18) χρόνων.
 • Οι φωτογραφίες και τα πνευματικά δικαιώματα αυτών, πρέπει να ανήκουν στον φωτογράφο, να μην παραβαίνουν διατάξεις της νομοθεσίας και να μην είναι προσβλητικές ή ανήθικου περιεχομένου.
 • Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί σε κάποιον άλλον δημόσιο διαγωνισμό.
 • Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματός του και της φωτογραφίας του, άνευ οποιουδήποτε χρηματικού ανταλλάγματος στα πλαίσια διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού.
 • Όλες οι φωτογραφίες γίνονται δεκτές στον διαγωνισμό, ανεξαρτήτως τύπου ή μέσου (κινητού ή φωτογραφικής μηχανής).
 • Διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 ώρα 00:01, έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 23:59. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την λήξη του διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες.
 • Στις περιπτώσεις όπου οι νικητές του διαγωνισμού…
  1. Δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί τους, εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης των νικητών και αποστολής γραπτού μηνύματος σε αυτούς σχετικά με την παραλαβή της υποτροφίας.
  2. Δεν είναι σύμφωνοι με τους όρους του διαγωνισμού.
  3. Αρνηθούν να παραλάβουν τις υποτροφίες τους.
  • … τότε τα πρόσωπα αυτά χάνουν οριστικά τα δικαιώματά τους επί των υποτροφιών, οι οποίες θα μεταβιβασθούν σε άλλους συμμετέχοντες.
 • Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό αυτομάτως σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των προαναφερθέντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους.

Φώτο εξωφύλλου: Jesse Marlow