Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα Λυκόφως (twilight) | ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα Λυκόφως (twilight) | ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα
Λυκόφως (twilight)
από τη ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών

 

Η Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών- artPhotoClub με στόχο να βοηθήσει τους Νέους Φωτογράφους να εκθέσουν τη δουλειά τους, ανακοινώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα Λυκόφως (twilight) με τη δυνατότητα συμμετοχής στους νικητές στην ομότιτλη Έκθεση Φωτογραφίας που θα γίνει από την Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών- artPhotoClub στις 24-28 Νοεμβρίου 2018

‘’Υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού και έντονου contrast, καλούνται οι φωτογράφοι να αξιοποιήσουν το πιο όμορφο φως της μέρας ενώ παράλληλα να προβάλλουν τα βιώματα που αφηγούνται τη σχέση του φωτογράφου με το θέμα’’.

Οι 12 νικήτριες Φωτογραφίες του διαγωνισμού θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ομότιτλη Έκθεση Φωτογραφίας που θα γίνει από την Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών- artPhotoClub στο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, Αγίας Σοφίας 1 & Ολυμπιονικών (πάροδος Λεωφόρου Κηφισίας), Νέο Ψυχικό.

Διάρκεια Διαγωνισμού : 01/10/2018 μέχρι 26/10/2018

Οι 12 Φωτογραφίες θα επιλεχθούν από 6 επίτιμα μέλη της Λέσχης με κριτήριο τη Δημιουργική προσέγγιση του θέματος και θα εκτεθούν ΜΑΖΙ με τις φωτογραφίες των μελών της Λέσχης στις 24-28 Νοεμβρίου 2018.

Τι πρέπει να κάνετε

 1. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει με την υποβολή 1 με 3 φωτογραφίες σας (που δεν έχουν λάβει μέρος σε προηγούμενη Έκθεση ή Διαγωνισμό ) και να τις στείλετε μέσω email: στο photo.lesxi.konpol@gmail.com, με θέμα «Έκθεση Φωτογραφίας Λυκόφως», μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία (Όνομα, Τηλέφωνο, Περιοχή Διαμονής & Προφίλ Fecebook) για επικοινωνία με τους νικητές.
 2. Διαστάσεις φωτογραφίας: 1200px για τη μεγάλη διάσταση της φωτογραφίας
 3. Σε περίπτωση επιλογής της φωτογραφίας για να εκτεθεί, ο συμμετέχων θα πρέπει να στείλει τη φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση.  Για λόγους ομοιογένειας του φωτογραφικού υλικού που παρουσιαστεί στην έκθεση, οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν και επιλέχθηκαν να παρουσιαστούν στην Έκθεση θα εκτυπωθούν σε Φωτογραφικό χαρτί Fineart , διαστάσεων 30×45 cm και θα επικολληθούν σε υψηλής ποιότητας Kappafix πάχους 10mm. Το κόστος εκτύπωσης είναι 30€ και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τις εκτυπωμένες φωτογραφίες τους αμέσως μετά την Έκθεση, αυτοπροσώπως η με ταχυδρομική αποστολή με χρέωση παραλήπτη.
 4. Διάρκεια Διαγωνισμού : 07/10/2018 μέχρι 27/10/2018

Όροι Συμμετοχής

 • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος άνω της ηλικίας των δεκαοκτώ (18) χρόνων.
 • Οι φωτογραφίες και τα πνευματικά δικαιώματα αυτών, θα πρέπει να ανήκουν στον φωτογράφο, να μην παραβαίνουν διατάξεις της νομοθεσίας και να μην είναι ή έχουν προσβλητικό ή ανήθικο περιεχόμενο.
 • Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί σε κάποιον άλλον διαγωνισμό η συμμετάσχει σε έκθεση Φωτογραφίας.
 • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με την αποστολή 1-3 Φωτογραφιών σας στο Ε-mail στο photo.lesxi.konpol@gmail.com.
 • Η Λέσχη Φωτογραφίας Ν.Κ. Κωνσταντινουπολιτών, διατηρεί το δικαίωμα αναδημοσίευσης όλων των φωτογραφιών που λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό με αναφορά του δημιουργού για λόγους προβολής .
 • Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματός του και της φωτογραφίας του, άνευ οποιουδήποτε χρηματικού ανταλλάγματος στα πλαίσια διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού.
 • Όλες οι φωτογραφίες γίνονται δεκτές στον διαγωνισμό, ανεξαρτήτως μέσου (κινητό ή φωτογραφικής μηχανή).
 • Διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018 έως και το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 ώρα 23:59. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την λήξη του διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό δεν έχουν τα μέλη της Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών- artPhotoClub , καθώς και συγγενείς μέχρι 2ου βαθμού.
 • Στις περιπτώσεις όπου δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιο νικητή του διαγωνισμού, εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης των νικητών ή δεν είναι σύμφωνοι με τους όρους του διαγωνισμού, τότε τα πρόσωπα αυτά χάνουν οριστικά το δικαίωμα συμμετοχής στην Έκθεση.
 • Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό αυτομάτως σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των προαναφερθέντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους.