Διαγωνισμός Φωτογραφίας “Από την παραγωγή στην κατανάλωση”

Διαγωνισμός Φωτογραφίας “Από την παραγωγή στην κατανάλωση”

Διοργάνωση & Επιμέλεια: Greek Instagramers Events
Θέμα: Από την παραγωγή στην κατανάλωση
Προθεσμία υποβολής 6/2

Η καλλιτεχνική ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με την 28η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων Εξοπλισμού & Συσκευασίας DETROP & την 7η Διεθνή Έκθεση Οίνου OENOS, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα “Τρόφιμα & Ποτά: Από την παραγωγή στην κατανάλωση”.

Οι νικητές θα συμμετέχουν επώνυμα σε έκθεση φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης HELEXPO, στην διεθνούς έκθεση DETROP & OENOS, από 2 – 4/3/2019, και μετά το πέρας αυτής θα παραλάβουν το έργο τους εκτυπωμένο σε μεγάλη διάσταση & επικολλημένο σε υλικό Forex. Θα επιλεχθούν φωτογραφίες με δημιουργική προσέγγιση του θέματος, με στόχο μια εντυπωσιακή έκθεση που θα θαυμάσουν οι χιλιάδες επισκέπτες της DETROP & OENOS.

Θέμα: Στιγμιότυπα από όλα τα στάδια της αλυσίδας τροφίμων ή ποτών από την παραγωγή στην κατανάλωση: γεωργία, κτηνοτροφία, στιγμιότυπα στη φύση, αγροτικές εργασίες, καλλιέργειες, οικογενειακά τραπέζια, ελληνικά έθιμα & κουλτούρα γύρω από το τρόφιμο, διαδικασίες παραγωγής, τυποποίησης, αγορές τροφίμων, κατανάλωση κλπ.

Προδιαγραφές: Αναλογία 6:4, οριζόντια, μέγεθος αρχείου τουλάχιστον 2ΜΒ, (300dpi, η μεγαλύτερη πλευρά 4000px). Επιτρέπεται η ελαφρά επεξεργασία φωτεινότητας, κοντράστ, η μετατροπή φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη, η κατάτμηση (crop) της πρωτότυπης και οι επεμβάσεις που βελτιώνουν την αισθητική της φωτογραφίας. Δεν επιτρέπεται το μοντάζ (σύνθεση), ο μερικός αποχρωματισμός (splash), η προσθήκη ψηφιακής κορνίζας και υπογραφής (watermark).

Τρόπος Συμμετοχής: Αποστολή έως 10 φωτογραφίες στο email: egrevents@gmail.com
Θέμα email: Detrop
Αναφέρετε ονομ/μο με Κεφαλαία Ελληνικά, τόπο διαμονής (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ) και ότι συμφωνείτε η/οι φωτογραφίες σας να εκτυπωθούν και να παρουσιαστούν στην διεθνή έκθεση Detrop. Προτιμήστε την υπηρεσία wetransfer για την αποστολή των φωτογραφιών ώστε να ενημερωθείτε για την παραλαβή τους από μας.

Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει οι φωτογραφίες σας να είναι εντός προδιαγραφών και να ακολουθείτε την ομάδα Greek Instagramers Events στο Instagram (@gr_events) ή στο Facebook.
Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την εβδομάδα 18-24/2.