Αποτελέσματα Διεθνούς Φωτογραφικού Διαγωνισμού  “Inner Beauty” /  Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020

Αποτελέσματα Διεθνούς Φωτογραφικού Διαγωνισμού “Inner Beauty” /  Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020

Ύστερα από τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του Κορωνοϊού, που ανέβαλε τον Απρίλιο όλες τις διεργασίες διοργάνωσης του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του Διεθνούς Φωτογραφικού Διαγωνισμού “Inner Beauty”. Στο Διαγωνισμό συμμετείχαν, με πάνω από 1100 φωτογραφίες τους,  285 φωτογράφοι από 45 χώρες από όλο τον κόσμο. Το ποιοτικό επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν υψηλότατο.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την συμμετοχή σας.

Τα αξιότιμα μέλη της  κριτικής επιτροπής του διεθνούς διαγωνισμού έστειλαν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα στην επιτροπή παραλαβής με την απαραίτητη βαθμολόγηση των επιλογών τους. Από την συγκεντρωτική κατάταξη των βαθμολογιών προκύπτουν οι 20 διακριθέντες φωτογραφίες, από 20 φωτογράφους.

INNER BEAUTY (01) - Anna-Tia Buss

INNER BEAUTY (01) – Anna-Tia Buss

 

Η ονομαστική κατάσταση των νικητών φωτογραφικού διαγωνισμού “Εσωτερική ομορφιά – Inner beauty” με αλφαβητική σειρά είναι η εξής:

Αγάθου Λίλια – Ελλάδα

Δρεμέτσικας Θοδωρής – Ελλάδα

Ζουμπούλη Λίλη – Ελλάδα

Καμηλάκης Γιώργος – Ελλάδα

Καρανικόλα  Φανή – Ελλάδα

Πρωτόπαπας Βασίλης – Ελλάδα

Σανσονέτης Σπύρος – Ελλάδα

Σπηλιοπούλου Ίρια – Ελλάδα

Avior Yinon – Δανία

Buss Anna-Tia – Ελβετία

Clicteur Pieter – Βέλγιο

Gergert Veronika – Ρωσία

Herrera Erik – ΗΠΑ

Hutchison Ben – ΗΠΑ

Markis Adrian – Αργεντινή

Otroschenko  Yulia – Ρωσία

Scofield Amy – ΗΠΑ

Shafrow Dmtrii – Ρωσία

Vanden Driessche Barbara – Βέλγιο

Zocca Stefano – Ιταλία

Συγχαρητήρια για την επιτυχή σας προσπάθεια.

INNER BEAUTY (02) - Λίλια Αγάθου

INNER BEAUTY (02) – Λίλια Αγάθου

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2020 σας ενημερώνουν πως οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει και σύντομα θα ανακοινωθεί ο χρόνος που το Φεστιβάλ θα μπορεί να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό.

Κριτική επιτροπή Διεθνούς Διαγωνισμού Φωτογραφίας

“Εσωτερική Ομορφιά / Innerbeauty” 2020

  • Νίκος Φιλιππακόπουλος (Φ. Νίκος)/ Αρχιτέκτων DPLG – Εικαστικός καλλιτέχνης. Ειδικεύεται στα εξής πεδία έρευνας: Αρχιτεκτονική / Οπτική Επικοινωνία / Φωτογραφία / Εικαστικά.
  • Δρ. Αντωνία Τζαναβάρα / Διδάκτωρ Μουσειολογίας /Αρχαιολόγος- Ιστορικός Τέχνης / Έφορος Δημοτικής Πινακοθήκης Κορίνθου / Προϊσταμένη Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Κέντρου Πολιτισμού (ΚΕ.Π.Α.Π.) Δήμου Κορινθίων / Μέλος Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων.
  • Θεόδωρος Στίγκας – Δικηγόρος Αθηνών. Συνιδρυτής του ηλεκτρονικού περιοδικού photologio.gr / Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Ενασχόληση με τη φωτογραφία με δασκάλους: Β. Γεροντάκο, Β. Ταμβάκο, Π. Παυλίδη, Β. Νίκα, Δ. Τσεβά, Μ. Κουγεμήτρο. Συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις.
  • Peter Kervarec / Φωτογράφος. Ο PeterKervarec σπούδασε στο SaintPatricksCollege στη Βικτώρια της Αυστραλίας, όπου ζει και εργάζεται ως επαγγελματίας φωτογράφος και connaisseur φωτογραφίας.
  • Justin Jones / Εικαστικός – Φωτογράφος / Εικαστικός . Ο JustinJones γεννήθηκε στο Birmingham της Αγγλίας το 1961 και διαμένει στην Γαλλία από το 2002. Είναι εικαστικός και έχει εκθέσει τα έργα του στο Λονδίνο, Βαρκελώνη, Toulouse, Βερολίνο, Βενετία, LosAngeles και σε πολλά άλλα μέρη στην Ευρώπη. Για δέκα χρόνια δίδασκε σχέδιο και σύνθεση στο CentralSchool, London. Η φωτογραφία μεταξύ άλλων συμπλήρωνε πάντα την καλλιτεχνική του παιδεία.
  • Αναστάσης Πρωτοπαπάς , Μ.Α / Β.Α , Φωτογράφος /Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας.
  • Σωκράτης Λαμπρόπουλος, Μ.Α / Β.Α,  Εικαστικός /Διευθυντής Global Arts Studios /Διευθύνων Σύμβουλος Πελοποννησιακού Ινστιτούτου Τεχνών.

Οι φωτογραφίες που προβάλλονται είναι αυτές με την υψηλότερη βαθμολογία