Η φωτογραφική λέσχη Θήβας παρουσιάζει τον Ανδρέα Καμουτσή

Η φωτογραφική λέσχη Θήβας παρουσιάζει τον Ανδρέα Καμουτσή

Ο φωτογράφος θα παρουσιάσει παλιότερα αλλά και νέα φωτογραφικά του projects που έχει δουλέψει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό πάνω σε διάφορα είδη φωτογραφίας και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό. Μεταξύ αυτών τα: Ιrregular faces, Βliss On The Beach (Aθήνα), Street  view in color (Κούβα), Hidden Reflections (Δανία) όπως και το on going project: Land Forms of Freedom (Ήπειρος).

Στην παρουσίαση του Ανδρέα Καμουτσή η οποία θα γίνει με την υποστήριξη και την παρουσία της Fujifilm hellas, οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να δουν και να χρησιμοποιήσουν όλη την γκάμα των Χ προϊόντων (μηχανές & φακοί). Η δοκιμή των μηχανών και των φακών θα γίνει πριν την παρουσίαση του φωτογράφου από τις 18:00 – 19:00.
Στο τέλος της παρουσίασης θα κληρωθεί ένα αναμνηστικό δώρο: 1 τεμάχιο instax 9 smokey white (μηχανή στιγμιαίας φωτογραφίας), για τους παρευρισκόμενους μια προσφορά της Fujifilm.


Ιnfo:

Ο Ανδρέας Καμουτσής γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι επίσημος φωτογράφος της Fujifilm (Χ-Photographer) και πολλές φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί και εκτεθεί σε πολλά μέσα ανά τον κόσμο. Η γνωριμία και ο θαυμασμός του με την φωτογραφική Τέχνη υφίσταται από πολύ μικρή ηλικία, όμως αντιστρόφως ανάλογα με αυτό η ουσιαστική ενασχόλησή του ξεκίνησε μόλις πριν λίγα χρόνια, εκπληρώνοντας μια σειρά από προσωπικά project έως τώρα. Πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική έκθεση στο Πολιτιστικό κέντρο Κύπρου στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2017 με τίτλο “Αθέατες Μορφές”. Η αποτύπωση δυνατών οπτικών στοιχείων όπως η ανάδειξη των συναισθημάτων, το μυστήριο σε συνδυασμό με την απλότητα και την αρμονία υπήρξε ο πρωταρχικός του στόχος πίσω από κάθε φωτογραφία, η οποία αποτελεί την καλλιτεχνική του έκφραση καισυνάμα λειτουργεί ως ένα μεγάλο πεδίο συνεχούς αυτοανακαλύψεως, σαν μια πορεία για την προσωπική και δημιουργική εκπλήρωση μέσα από το συνεχώς μεταβαλλόμενο όραμα αυτού του κόσμου.
www.andreaskamoutsis.gr
Ημερομηνία εκδήλωσης: 16.3.2019 και ώρα 18.00-21.00
Χώρος εκδήλωσης: Φωτογραφική Λέσχη Θήβας Ετεοκλέους 10-12