Η έκθεση από τους Greek Instagramers Events #my_greece στην Ναύπακτο

Η έκθεση από τους Greek Instagramers Events #my_greece στην Ναύπακτο

Η έκθεση φωτογραφίας #My_Greece, που  ξεκίνησε το ταξίδι της εδώ κι ένα χρόνο, θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στην Ναύπακτο.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26/10, ώρα 19:00 στον Πολυχώρο “Παλαιά Σφαγεία” του πολιτιστικού συλλόγου “Ναύπακτος, Πολιτιστικές Διαδρομές” και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 4/11 με ωράριο λειτουργίας 10:30 – 13:00 & 17:30 – 21:00 καθημερινά.

#my_greece

Επίσης την επόμενη ημέρα, Σάββατο 27/10, θα πραγματοποιηθεί φωτογραφική εξόρμηση στην μαγευτική Ναύπακτο. H εξόρμηση αυτή θα ενταχθεί στο πλαίσιο των ταξιδιωτικών Projects των Greek Instagramers Events και θα ολοκληρωθεί με έκθεση φωτογραφίας η οποία θα παρουσιαστεί το 2019 στην Ναύπακτο, πιθανώς και σε κάποιες άλλες πόλεις.

Τέλος, 9-11 Νοεμβρίου η ομάδα των Greek Instagramers Events θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στην 34η Philoxenia, την μεγαλύτερη έκθεση για τον τουρισμό που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη ΔΕΘ. Εκεί θα παρουσιάσουν μέρος των πρόσφατων καλλιτεχνικών Projects (#My_Greece, #My_Andros, #My_Saronikos).