
Νίκος Σίσιος: “Φωτογραφίζω σημαίνει για μενα τρία πράγματα: φως, στιγμή, κάδρο”
Μίλησε μας λίγο γι αυτή τη λήψη. Είναι ένα εκπληκτικό κάδρο και ένα πολύ όμορφο μέρος.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει ληφθεί στο δικαστικό μέγαρο της Βιέννης. Εκεί έφτασα με το Κώστα @spathumpa και τη Δορμίνα @dormina για να φωτογραφίσουμε το χώρο. Αυτόν τον εκπληκτικό χώρο τον είδα για πρώτη φορά στη γκαλερί του Κώστα και το είχα βάλει στόχο να πάω και γω κάποτε εκεί. Η λήψη έγινε από το εσωτερικό μπαλκόνι του μεγάρου που βλέπει προς το αίθριο.
Ταξιδεύεις συχνά με σκοπό να φωτογραφίσεις; Που έχεις πάει ως τώρα και που ονειρεύεσαι να ταξιδέψεις;
Ναι έχω κάνει αρκετά φωτογραφικά ταξίδια κυρίως στην Ευρώπη αλλά υπάρχουν σαφώς χώρες και και πόλεις που πολυ θα ήθελα να φωτογραφίσω όπως η Κοπεγχάγη, η Βαρκελώνη και το Ρέικιαβικ.
Πώς ασχολήθηκες με τη φωτογραφία;
Από πολύ παλιά είχαμε φωτογραφικές μηχανές στο σπίτι και έβγαζα συχνά φωτογραφίες αλλά ασχολήθηκα κυρίως έπειτα από το instagram.
Σε βοήθησε το instagram να εξελιχθείς φωτογραφικά;
Σαφώς και με βοήθησε. Γνώρισα διαφορετικές γωνίες λήψεις, edit, και μέρη μέσα από τα οποία εμπνεύστηκα και γω ο ίδιος.
Για τον Νίκο Σίσιο τι σημαίνει “φωτογραφίζω”;
Φωτογραφίζω σημαίνει για μένα τρία πράγματα: φως, στιγμή, κάδρο.
Info: To profile του Νίκου Σίσιου στο instagram είναι: inspirationgr, ενώ στο fb: Nikos Shisios