PhotoProletarii | Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του Μιχάλη Πατσούρα
Το Εργαστήρι Φωτογραφίας PhotoProletarii σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά γνωριμίας με τον φωτογράφο Μιχάλη Πατσούρα.
Με κεντρικό άξονα την ανθρωποκεντρική προσέγγιση ο δημιουργός θα παρουσιάσει τις δύο βραβευμένες δουλειές του που ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια στην ελληνική φωτογραφική σκηνή.
Συγκεκριμένα θα γίνει παρουσίαση των έργων : “Στην Ρωγμή του Χρόνου”, που απέσπασε το 1ο βραβείο στο Tloupas Path 2025 και το “Still Human”, που τιμήθηκε με το 1ο βραβείο στο Athens Photo Award 2022.
Η παρουσίαση δεν θα είναι απλώς μια προβολή εικόνων, αλλά μια ευκαιρία για συζήτηση, ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων και ουσιαστική επαφή με το έργο.
Info:
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Απριλίου στις 18:30 στο πρώην Δημαρχείο Υμηττού (Κωνσταντινουπόλεως 1, Δάφνη-Υμηττός 172 37).








